Τα Θεοφάνεια στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης




Η ημέρα των Θεοφανείων για άλλη μία χρονιά εορτάστηκε στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης με την παρουσία μελών, αθλητών αλλά και των τοπικών αρχών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη επίδειξη από τις αθλήτριες της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ενώ συνεχίστηκε με τον αγιασμό των υδάτων και τους μικρούς μας αθλητές να βουτούν στην πισίνα προκειμένου να πιάσουν το σταυρό και να λάβουν την ευλογία του ιερωμένου. Η ρίψη του σταυρού από τον αιδεσιμότατο Πάτερα Γεώργιο έγινε τρεις φορές, ενθουσιάζοντας τους μικρού μας κολυμβητές οι οποίοι βούτηξαν για να τον πιάσουν.

Αργότερα το Εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης υποδέχτηκε όλους τους παρευρισκομένους για να τελεστούν οι βραβεύσεις των αθλητών για τις αθλητικές και ακαδημαϊκές επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κύριο Γρήγορη Κωνσταντέλλο αλλά και τους Αντιδημάρχους και τα μέλη του Δ.Σ. του Δήμου και του ΟΑΠΠΑ κ. Βασίλη Παπαμιχαήλ, κ. Νανά Κάραγιαν, κ. Διονύση Γεωργόπουλο, κ. Παντελή Κασιδίκωστα, κ. Μαρία Σίνα – Χοβρή, κ. Νίκο Ψαλίδα, κ. Κατερίνα Σταμπέλου, κ. Βασιλική Σφήκα, κ. Λευτέρη Αργυρουδάκη και κ. Σπύρο Βαλατά. Ευχαριστούμε τους Βουλευτές κ. Γιώργο Μαυρωτά, κ. Δημήτρη Τσουκαλά και κ. Γιώργο Βλάχο, τον Διοικητή του Α.Τ. Βουλιαγμένης κ. Δούκα, τον Συνταγματάρχη Πυροβολικού κ. Χρήστο Δελήβερη και τον Σμήναρχος Μηχανικού 128 ΣΕΤΤΗ κ. Κίμων Σιρλαντζή.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.