“Ο λόφος Πανί σε εγκατάλειψη” φωνάζουν οι κάτοικοι




Συναντήσαμε την Κατερίνα και την… Κατερίνα, και οι δύο συνταξιούχοι, που κουβέντιαζαν καθισμένες σε ένα παγκάκι στο λόφο Πανί.

Δεν πήγαν στο πάρκο από επιλογή, αλλά επειδή είναι ο πλησιέστερος χώρος στη γειτονιά να κάνουν βόλτα. Και τις είδαμε αγανακτισμένες με το Δήμο…

“Κάποτε μας άρεσε εδώ, φέρναμε τα παιδιά μας, χαιρόμασταν να τα αφήνουμε να παίζουν μέσα σ’ένα τόσο όμορφο φυσικό περιβάλλον. Όμως από τότε ο λόφος Πανί βιώνει την εγκατάλειψη των αρμοδίων. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το πότισμα των φυτών, ο χώρος σήμερα κάνει μόνο για τη βόλτα των σκύλων, που κι αυτοί αφήνουν πίσω τα… απομεινάρια τους”, μας είπε η Κατερίνα.

Αλλά και το βράδυ, που δεν φαίνονται απότιστα και αφημένα στην τύχη τους φυτά, “φοβάμαι να έρθω, είναι σκοτάδια και το μέρος γίνεται επικίνδυνο. Ο φωτισμός είναι εντελώς ανεπαρκής”, μας είπε η έτερη Κατερίνα. “Το μέρος παραμένει αφύλαχτο και έτσι γίνεται πόλος συγκέντρωσης περιθωριακών, φοβόμαστε”.

Και φυσικά, “τα σκουπίδια και οι ακαθαρσίες κάνουν το λόφο Πανί ακατάλληλο για να παίζουν μικρά παιδιά”, συμφώνησαν και οι δύο.

Ο Δήμος Αλίμου τι λέει γι’ αυτα;

εντελώς αφρόντιστο το περιβάλλον στο λόφο

 

παντου ξεραϊλα...

 

...και σκουπίδια

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.