“Το Μπουκάλι”, η χαρά του… παγκοσμιοποιημένου “μπυράκια”




Τη μεγαλύτερη ποικιλία στον Άλιμο σε μπύρες εισαγόμενες από όλο τον κόσμο έχει “Το Μπουκάλι” της Αντιγόνης και του Στράτου που λίγο πριν το Πάσχα μετακόμισε από τη λεωφόρο Ιωνίας στο 3 της Θεομήτορος.

Η φιλοσοφία τους απλή: “Θέλουμε ο κόσμος να λέει πως για ποτά θα πάμε στην Αντιγόνη και το Στράτο, εδώ στη γειτονιά”…

Αν σας αρέσει η μπύρα, η κάβα των παιδιών με το εύλογο αλλά παράξενο όνομα είναι η λύση πρώτης ανάγκης για προμήθειες μπύρας. Από μοναστηριακή έως τύπου ale, οι μπύρες “είναι η εξειδίκευση που προσπαθήσαμε να επιτύχουμε ως κάβα, κρατώντας τις τιμές χαμηλά και την ποιότητα ψηλά”, μας είπε η φιλόξενη Αντιγόνη.

“Φανταστείτε ότι τώρα μόλις φέραμε μπύρα amstel και heineken”, μας είπε και όντως οι μπύρες που θα βρείτε εδώ είναι απ’ τις πιο ψαγμένες που έχετε συναντήσει.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα… “Νανάκια” όπως τα αποκάλεσε η Αντιγόνη, μπύρα τύπου ale, Βέλγικης προέλευσης και υψηλής ποιότητας που οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στο νερό που χρησιμοποιείται από τις πηγές της Cedrogne στα όρη των Αρδεννών. Εντυπωσιάζει για την μοναδική ετικέτα της με το νάνο – ξωτικό, εξ’ ου και το νανάκια. Ξεχωρίζει η γεύση του κορίανδρου και η φρουτώδης επίγευση. Η τιμή τους είναι μάλιστα σε προσφορά εδώ, από 5, 4 ευρώ.

Κάθε μήνα η κάβα κάνει προσφορές σε μπύρες, στις οποίες “τόσα χρόνια έχουμε εξειδικευτεί”, και τα παιδιά ξέρουν, αφού χρόνια πριν ανοίξουν το μαγαζί τους δούλευαν και οι δύο σε κάβα.

Εντύπωση θα σας προκαλέσουν και τα τεράστια ποτήρια μπύρας!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.