Ζητείται ακίνητο για το Κέντρο Σίτισης Απόρων Αλίμου




Η ελάχιστα “διαφημισμένη” προσωρινή πυλωτική φιλοξενία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αλίμου, συγκέντρωσε αρκετό ενδιαφέρον για να δρομολογήσει την επίσημη «διακήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Σίτισης Απόρων και Κοινωνικό Παντοπωλείο.»

 

Ο Δήμαρχος Αλίμου καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορές έως και την εικοστή (20η) ημέρα από τη δημοσίευση της παρούσας περίληψης διακήρυξης, (19.4.12) για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Σίτισης Απόρων και Κοινωνικό Παντοπωλείο. Συγκεκριμένα θα χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή και διανομή φαγητού (συσσίτιο) στους αναξιοπαθούντες δημότες μας, σε συνεργασία με τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αλίμου – Μητρόπολης Νέας Σμύρνης. Επιπλέον ως κοινωνικό παντοπωλείο, δηλαδή χώρος συγκέντρωσης και διανομής απορρυπαντικών, ρούχων, εδώδιμων και μη προϊόντων σε συσκευασία, προς απόρους και πολίτες ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Αλίμου.

 

 Το προς μίσθωση οίκημα πρέπει να είναι ισόγειο, με ανεξάρτητη είσοδο και να έχει εμβαδόν ωφέλιμο συνολικής επιφάνειας τουλάχιστον 40 τ.μ.

 Να ευρίσκεται στο χώρο του Δήμου Αλίμου, όχι πάνω σε κεντρική αρτηρία, κατά προτίμηση εντός των ορίων της ενορίας του Αγ.Νικολάου (λόφος Αγ.Νικολάου).

 Η μίσθωση θα είναι διάρκειας τριών (3) ετών.

 

Οι προσφορές θα υποβάλλονται στην Επιτροπή Αξιολόγησης ακινήτων (Δημαρχείο Αλίμου, υπόψη κας Γιαννούλας Κρόκου τηλ. 213-200-8115) που μετά από επιτόπιο έρευνα θα κρίνει επί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνονται στο Αρμόδιο Γραφείο του Δήμου (Αριστοτέλους 53) από το οποίο μπορούν να ζητήσουν την διακήρυξη, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (κα Νίκη Μοσχοπούλου τηλ. 213-200-8058)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.