Αυτό είναι το νέο site του Δ. Ηλιούπολης για τον Αθλητισμό




Νέα ιστοσελίδα που αφορά στις αθλητικές δραστηριότητες, τα προγράμματα και τους αθλητικούς χώρους που παρέχονται από το Δήμο και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου (Π.Α.Ο.Δ.Ηλ.) – Γρ. Γρηγορίου σχεδίασε και έθεσε σε λειτουργία ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών, της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της όσο γίνεται καλύτερης εξυπηρέτησης και ενημέρωσης των δημοτών.

Επισκεπτόμενοι το site, οι δημότες Ηλιούπολης μπορούν να πληροφορούνται όλα τα νέα και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για τις αθλητικές δράσεις και τις υπηρεσίες του Νομικού Προσώπου, για τα προγράμματα κολύμβησης, άσκησης και αθλητισμού που παρέχονται, για τις αθλητικές εκδηλώσεις και τους αγώνες που διοργανώνονται, για τους δημοτικούς αθλητικούς χώρους και για τις υπηρεσίες στις οποίες μπορούν να απευθύνονται για την εξυπηρέτησή τους.

“Πιστεύουμε ότι αυτή η νέα υπηρεσία θα τύχει θερμής ανταπόκρισης από τους συμπολίτες μας, και θα βοηθήσει στην ακόμη πληρέστερη ενημέρωσή τους για όλα όσα τους αφορούν”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.