Έκτακτη γενική συνέλευση με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Πανιώνιος




Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της θα πραγματοποιήσει σήμερα η ΠΑΕ Πανιώνιος  στις 12.00 π.μ.  στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Ι. Χρυσοστόμου 1 (Αίθουσα Πεντζαρόπουλος). Κυριότερα θέματα η μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 10 ευρώ σε 1 και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 800.000 ευρώ με την έκδοση 800.000 νέων ονομαστικών μετοχών.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ  Γ.Σ.:

1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από δέκα (10) ευρώ σε ένα (1) ευρώ την κάθε μία,  γα να καλυφθούν, λογιστικά, οι μέχρι τώρα ζημιές.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά  800.000 (οκτακόσιες χιλιάδες)  ευρώ ,με την έκδοση 800.000 (οκτακοσίων χιλιάδων) νέων ονομαστικών μετοχών, που θα διατεθούν με δημόσια προσφορά  με τιμή εκδόσεως ένα (1)  ευρώ.

3. Περιορισμός ή κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων κατά την ως άνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και καθορισμός των όρων αναλήψεως των νέων μετοχών.

4. Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το προσωρινό Δ.Σ. προκειμένου αυτό να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων αρχών και οργάνων για την υλοποίηση της αύξησης του κεφαλαίου με δημόσια εγγραφή.

5. Άλλα θέματα.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.