Επανεκλογή Αθηνάς Λυγνού στο τιμόνι των Ανοιχτών Οριζόντων Γλυφάδας




Η Αθηνά Λυγνού επανεξελέγη ως πρόεδρος της παράταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες της Γλυφάδας κατά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 10 Ιουνίου για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης της παράταξης.

Η Εφορευτική Επιτροπή, που εκλέχθηκε από το 4ο Τακτικό Οργανωτικό Συνέδριο στις 27/5/12, υποδέχθηκε τα μέλη που έλαβαν μέρος στο ΚΑΠΗ του Δήμου Γλυφάδας, περιοχής Καραχάλιου (Σ. Βέμπο 18), από τις 10.00 έως 18.00. Η ψηφοφορία έγινε μέσα σε ευχάριστο κλίμα και όλοι είχαν την ικανοποίηση ότι ενεργοποιούνται σε μια δημοτική κίνηση η οποία, τους δημοκρατικούς θεσμούς που θέλει να υπηρετήσει, τους έχει κατοχυρώσει πρώτα στις γραμμές της.

Πράγματι, οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είναι η μόνη δημοτική κίνηση που από την ίδρυσή της λειτουργεί δημοκρατικά, με καταστατικό εγκεκριμένο από το Πρωτοδικείο Αθηνών, πραγματοποιεί τα προβλεπόμενα τακτικά και έκτακτα συνέδρια, εκλέγει κάθε δύο χρόνια όλα τα όργανα διοίκησης και λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές εκλέγει τον υποψήφιο Δήμαρχο και το 50% των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων. Χαρακτηριστικό δείγμα του ενδιαφέροντος για προσφορά ήταν η μεγάλη συμμετοχή υποψηφίων, που μαζί με τους συμμετέχοντες στον κατάλογο των κληρωτών για το Ελεγκτικό Σώμα, έφτασαν τους 65. Οι κληρωτοί είναι μία καινοτομία των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, στον τομέα του ελέγχου, που κατοχυρώνει το αδιάβλητο και το αμερόληπτο των διαδικασιών και των αποφάσεων.

Σύμφωνα με την ανακήρυξη της Εφορευτικής Επιτροπής η σύνθεση των οργάνων, με τη σειρά εκλογής, έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος : Αθηνά Λυγνού
Τακτικά μέλη Συντονιστικού Συμβουλίου : Κογκέλλης Αθανάσιος, Δεμένεγα Ελένη, Κόκκαλη Ελένη, Χαρίση Μπίλια Δαφνούλα, Βλάχος Γεώργιος, Μπούσμπουρας Γεώργιος, Ρουσάλη Κατερίνα, Εστυλιανίδης Βασίλειος, Σοφιανός Ιωάννης, Παπαγεωργίου Άσπα, Κούλαλη Δέσποινα, Δαβερώνας Παντελής, Καραμηνά Ελευθερία (Έρη), Κωστοπούλου Αναστασία, Καράχου Ελένη, Ανδρουλάκης Βασίλειος, Τόκα Ματέλσκα Μαγδαλινή, Βαρκοπούλου Τσουτσουλιάνη Κων/να, Αγαδάκου Δανάη, Τζίμας Ιωάννης, Μοσχοβάκης Κων/νος, Σκέντζος Αιμίλιος, Μουσένα Ελένη, Πανάγος Παναγιώτης, Γιατίλης Αντώνιος, Κούφιος Γεώργιος, Μαρκαντωνάτος Δημήτριος, Κουντζάκης Εμμανουήλ, Τζιβιάς Κων/νος.
Τακτικά μέλη Ελεγκτικού Σώματος : Σκευοφύλαξ Μιχαήλ, Καμπώλη Χριστίδη Ελευθερία, Εαζαριάν Γεράσιμος, Παναγγελοπούλου Μπελδέκου Μαρία, Ράντεβα Μαργαρίτα, Βήττας Αντώνιος, Γκιώνης Γεώργιος.

 

 

x

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.