Φως στις έρευνες για την χειροβομβίδα του Αθηναγόρα Ανδριαδάκη




Σε καταστολή νοσηλεύεται ο 42χρονος ξενοδόχος, Αθηναγόρας Ανδριαδάκης, μετά την έκρηξη χειροβομβίδας στα χέρια του. Ένα τηλεφώνημα που έγινε προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 42χρονος ήταν στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη για να παραλάβει τη γλάστρα και το μεταλλικό κουτί με την παγιδευμένη χειροβομβίδα οδηγεί τις έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που θέλησαν να σκοτώσουν τον Ηρακλειώτη ξενοδόχο.
Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Αστυνομίας εκφράζουν την εκτίμηση ότι η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, καθώς υπάρχουν πληροφορίες τόσο για τα άτομα που κρύβονται πίσω από την εγκληματική ενέργεια όσο και για τα κίνητρα τους.

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ εμφανίζονται αισιόδοξα πιστεύοντας ότι πολύτιμα στοιχεία θα προκύψουν και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου θα αναζητηθούν γενετικό υλικό και αποτυπώματα στο μεταλλικό κουτί, αλλά και στα υπολείμματα της χειροβομβίδας που εξερράγη.
Την ίδια ώρα ο Α. Ανδριαδάκης έχει σύμφωνα με στενούς συγγενείς του διαφύγει τον κίνδυνο, βρίσκεται όμως σε καταστολή και οι αστυνομικοί περιμένουν να πάρουν την άδεια από τους γιατρούς ώστε να μπορέσουν να μιλήσουν μαζί του για τα γεγονότα που τον έστειλαν βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο, μετά από έκρηξη ρώσικης αμυντικής χειροβομβίδας τύπου F-1, η οποία είναι από τις ποιο ισχυρές, σύμφωνα με τους ειδικούς, και χρησιμοποιείται από τη ρώσικη μαφία και άτομα του υποκόσμου με βαρύ ποινικό παρελθόν.

Πηγή: www.cretalive.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.