Γεγονός το 1ο Φεστιβάλ Παιδικών Σταθμών Αγ. Δημητρίου




Με σύνθημα “τέλος η εσωστρέφεια στους παιδικούς σταθμούς” το Σάββατο διεξάχθηκε το «1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ» από το Δήμο Αγίου Δημητρίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπήλιος Διαβολίτσης, η πλατεία με τα «μήλα» στον 1ο παιδικό σταθμό γέμισε το απόγευμα του Σαββάτου 9/6/2012 από παιδικές φωνούλες συνεπαρμένες από χαρά, που με την φροντίδα του εκπαιδευτικού προσωπικού των παιδικών σταθμών που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό τον καιρό της προετοιμασίας, αλλά και αυτό το απόγευμα, και με δεδομένη την συμπαράσταση των γονιών τους, κάνανε απίθανες κατασκευές και παιχνίδια με μεγάλο ενθουσιασμό.

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι παιδικοί σταθμοί του δήμου δεν επιβαρύνουν τους δημότες όπως και τους κατοίκους με τροφεία, και σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης και φροντίδας που παρέχουν στα παιδιά δείχνουν πραγματικά την πολιτική που ασκεί η δήμαρχος και συνολικά η διοίκηση του δήμου , για κοινωνική προσφορά προς του δημότες και κατοίκους του δήμου μας.

Θέλoυμε να πιστεύουμε ότι το φεστιβάλ των παιδικών σταθμών θα έχει συνέχεια, θα γίνει θεσμός, και του χρόνου με πιο ολοκληρωμένο προγραμματισμό να επιχειρηθούν και άλλα πράγματα που θα έχουν να κάνουν ενδεχομένως με το θέατρο, την μουσική, την κίνηση και με την συμμετοχή των ίδιων των παιδιών.

Κάθε αρχή και δύσκολη, μια αρχή που τώρα έγινε και είχε μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.