Νέες συνελεύσεις και βραδιά πανσέληνου στο κάμπινγκ Βούλας




Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου η 3η Συνέλευση εθελοντών του κάμπινγκ της Βούλας. Επόμενη συνέλευση Τετάρτη 4 Ιουλίου, 7.30μμ, πριν από τη βραδιά της πανσέληνου.

Κατά τη συζήτηση της Τετάρτης διαπιστώθηκε ότι συνεχίζονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς οι εργασίες καθαρισμού και εξωραϊσμού του χώρου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εργασίες γίνονται από εθελοντές οι οποίοι εκτός από χρόνο συνεισφέρουν και χρήματα για αγορά αντικειμένων που απαιτούνται (πινακίδες, μπογιές, υλικά καθαρισμού, εργαλεία κ.α.). Με τη συνεργασία του Δήμου γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών και καθαρίζεται ο χώρος από τα ξερά χόρτα.

Εκτιμήσαμε ότι είναι επείγον να λυθεί το πρόβλημα της υγιεινής (επισκευή τεσσάρων τουαλετών και σύνδεσή τους με την αποχέτευση και να απευθυνθούμε άμεσα στη δημοτική αρχή. Επίσης αποφασίσαμε να συμμετάσχουν, όσοι βέβαια ενδιαφέρονται, σε ερασιτεχνικά αθλήματα μπιτς-βόλεϋ, τρέξιμο και δίαθλο (κολύμπι και τρέξιμο), που μέχρι τώρα μπορούν να γίνουν στο κάμπινγκ. Για τα αθλήματα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τον Πέτρο Βλάχο 694450823.

Τέλος αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ, βραδιά πανσέληνου στο κάμπινγκ με συλλογική κουζίνα (φαγητό και ποτό θα φέρει ο καθένας), μουσική και νυχτερινό μπάνιο.

Τα επόμενα ραντεβού για εθελοντικές εργασίες είναι:

 Σάββατο 30 Ιουνίου 8.00 το πρωί: καθαρισμός κτιρίου και περιβάλλοντος χώρου

 Δευτέρα 2 Ιουλίου 8.00 το πρωί, καθαρισμός της παραλίας από τα σκουπίδια του Σαββατοκύριακου.

 Δευτέρα 2 Ιουλίου 6.30 το απόγευμα βάψιμο των καμπινών όπου αλλάζουν οι λουόμενοι.

Καλούνται να συμμετέχουν όσο γίνεται περισσότεροι εθελοντές, διότι οι ανάγκες είναι πολλές.
Για τη Συνέλευση των εθελοντών
Μάκης Σταύρου
Πληροφορίες
Στέλιος 6934239530
Εβελίνα 6970308448
Πέτρος (για αθλήματα) 6944508223

 

 

x

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.