New Cult της Γλυφάδας – “ελπίζουμε σε μια καλύτερη συνέχεια”




Το notia.gr βρέθηκε στο New Cult της Γλυφάδας, ένα απο τα πιο στιλάτα και νεανικά καταστήματα, το οποίο συμμετέχει στο δεκαήμερο προσφορών. Ο κ. Κώστας, υπεύθυνος του καταστήματος, μας λέει: “Το δεκαήμερο προσφορών ήταν μια πολύ καλή και ορθή κίνηση του εμπορικού συλλόγου, σίγουρα όμως η δημοσιοποίησή  του θα μπορούσε να είναι καλύτερη”.
Όταν τον ρωτήσαμε τι εννοεί ακριβώς και τι θα πρότεινε για ένα ίσως καλύτερο promotion του δεκαημέρου, μας απάντησε: “Θα μπορούσε για παράδειγμα να γίνει γνωστοποίηση μέσω ραδιοφωνικών, τοπικών εκπομπών, ή ίσως και μια εκδήλωση, κάτι σαν χαπενινγκ για να ενημερωθεί ο κόσμος”. Προσθέτει πως ήταν μια γρήγορη απόφαση του  εμπορικού συλλόγου για την ανόρθωση της αγοράς, η οποία απλώς υλοποιήθηκε. “Προς το παρόν δεν έχει την αποτελεσματικότητα που θα θέλαμε, όμως ελπίζουμε σε μια καλύτερη συνέχεια”, λέει κλείνοντας.
  Οι υπάλληλοι του καταστήματος Μυρτώ και Αλέξης δηλώνουν: “Η κίνηση τώρα που ανοίγει ο καιρός, ανεβαίνει σιγά σιγά και η αγορά της Γλυφάδας ειναι πολύ ευνοημένη λόγω της τοποθεσίας και της ποικιλίας της. Και σχετικά με τις προσφορές, ελπίζουμε το δεκαήμερο να πάει πραγματικά καλύτερα!”
 
Γαργαλιάνου Μάρη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.