Σε λειτουργία & συντήρηση ο Αγ. Κοσμάς μέχρι 31/8




Σύσκεψη για το μέλλον και τα νέα νομικά και πραγματικά δεδομένα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αγ. Κοσμά πραγματοποιήθηκε χθες στο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού υπό την υπουργό Τατιάνα Καραπαναγιώτη.

Κατά τη σύσκεψη, στην οποία μετείχαν ακόμη ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, εκπρόσωποι των αθλητικών ομοσπονδιών που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων, η διοίκηση του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και η διοίκηση της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε οι εγκαταστάσεις να παραμείνουν υπό τη διοίκηση του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά σε πλήρη λειτουργία και συντήρηση οπωσδήποτε μέχρι τις 31 Αυγούστου, για να καλύψουν τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εντός της προσεχούς εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της διοίκησης του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. για την επίλυση εκκρεμών νομικών ζητημάτων και για το ενδεχόμενο παράτασης της παραχώρησης χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά τις 31 Αυγούστου.

Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα ενημερωθεί για την άμεση ανάγκη μετεγκατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά σε χώρο που μπορεί να εξυπηρετήσει ένα κέντρο υψηλού αθλητισμού εφάμιλλο ή και καλύτερο από την υφιστάμενη κατάσταση των εγκαταστάσεων.

Κατά τη σύσκεψη εξετάστηκαν και αντηλλάγησαν απόψεις για την πιθανή θέση των νέων εγκαταστάσεων με βάση το κτηριολογικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι απόψεις αυτές θα τεθούν υπ’ όψη της Κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου για τη λήψη των αναγκαίων πολιτικών και οικονομικών αποφάσεων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.