ΣΥ.ΡΙΖ.Α Γλυφάδας: Θέλουν να κάνουν το πρ. αεροδρόμιο μια μικρή Πάτρα! (video)




“Επιχειρούν να κάνουν το αεροδρόμιο μια πόλη σαν την Πάτρα”, μας είπε η Κατερίνα Γιαννούλια, μέλος της τοπικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, που συναντήσαμε χθες στην Ανοιχτή Εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη στην Τερψιθέα.

“Θέλουμε το αεροδρόμιο να γίνει πάρκο υψηλού πρασίνου. Είναι απο τους τελευταίους πνεύμονες του λεκανοπεδίου αλλά ο μόνος με 5.000 στρέμματα συνεχόμενα και θέλουν να τον τσιμεντοποιήσουν! Θέλουν να φτάσει ως τις μαρίνες, να σκάψουν το βυθό της θάλασσας ώστε να έρχονται τα μεγάλα γιοτ των πλουσίων. Άλλος παραπάνω λόγος για την αξιοποίησή του είναι η μελέτη Μπελαβίλα, η οποία έδειξε πως το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού να γίνει πράσινο με χαμηλό κόστος!”, μας είπε η Κατερίνα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας αγωνίζεται για να μετατραπεί η έκταση σε χώρο υψηλού πρασίνου, χώρο για αθλητισμό και για ήπια αναψυχή. “Ολόκληρο το λεκανοπέδιο μπορεί να ανακουφιστεί από τη δημιουργία πνεύμονα πρασίνου στο Ελληνικό, αλλά δεν τους ενδιαφέρει αυτό παρά μόνο να βγουν κι άλλα λεφτά απο το real estate, συνεδριακά κέντρα, ακόμα και ιδιωτικά πανεπιστήμια, μίνι ουρανοξύστες, ιδιωτικοποίηση του αέρα, του νερού…”, διαμαρτυρήθηκε.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε, “είναι ψέμα οτι θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, έτσι κι αλλιώς αν είναι να γίνουν καμαριέρες και γκαρσόνια με ατομικές συμβάσεις, θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα, όλοι αναλώσιμοι!”

http://www.youtube.com/watch?v=wDtOxKvwdGE

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.