Συναυλία της New Age Youth Symphonic Orchestra




Η 100μελής Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Ηλιούπολης, που αποτελείται από μαθητές Ωδείων της πόλης μας, και δραστηριοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης και των Νομικών του Προσώπων «Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ. – Π. Πεντάρης» και «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. – Γρ. Γρηγορίου», την καλλιτεχνική διεύθυνση του συνθέτη και οργανίστα Γιώργου Σιωρά και την καθοδήγηση καταξιωμένων μουσικών, προάγοντας τη μουσική καλλιέργεια και την καλλιτεχνική αρτιότητα των νέων της πόλης μας, θα γιορτάσει, με μια πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία, την παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής.
Την Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012, στις 9.00 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους Δ. Κιντής του Δήμου Ηλιούπολης, η New Age Youth Symphonic Orchestra & friends μας καλoύν σε μια συναυλία “Symphonic Rock”, επιχειρώντας μια μικρή απόδραση από τη στείρα καθημερινότητα, που μας κυκλώνει όλο και περισσότερο.
Στη συναυλία θα συμμετέχουν, εκτός από τα μέλη της ορχήστρας, η Παιδική Χορωδία και το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Ηλιούπολης, η Μαθητική Χορωδία του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης και η Μαθητική Χορωδία του 1ου Γυμνασίου Υμηττού.
Θα ακουστούν, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γ. Σιωρά, επιτυχίες των Queen, Pink Floyd, Fr.Sullivan, Scorpions, Deep Purple, Τσακνή, Παπακωνσταντίνου, Κατσιμίχα και Πορτοκάλογλου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.