Συνέλευση εθελοντών ερευνητών για το κάμπινγκ της Βούλας




Ο αντιδήμαρχος κ. Κοντονής Διονύσιος ανοίγει το κάμπινγκ

Προκειμένου να συζητήσουν την καθαριότητα και τον εξωραϊσμό του χώρου του κάμπινγκ Βούλας, όπως και την πιθανότητα αξιοποίησης του για ήπιες αθλητικές δραστηριότητες και πολιτιστικές εκδηλώσεις, την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 8μμ η Πρωτοβουλία Συλλόγων Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης πραγματοποιηθεί συνέλευση εθελοντών και ερευνητών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου στο χώρο του κάμπινγκ (200 μέτρα από την αφετηρία του τράμ Βούλας προς τη Γλυφάδα).

Ένα όνειρο πολλών χρόνων έγινε πραγματικότητα. Με προσπάθειες και αγώνες πολλών χρόνων των συλλόγων και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης το κάμπινγκ της Βούλας άνοιξε την Κυριακή 10 Ιουνίου. Δημοτικοί Σύμβουλοι και εθελοντές από τους συλλόγους κάναμε έναν πρώτο καθαρισμό και απολαύσαμε μαζί με τους υπόλοιπους επισκέπτες την καθαρή παραλία.

Τώρα πλέον είναι καθήκον των πολιτών και του δήμου – αφού η παραλία είναι δημόσιος χώρος-να τη διατηρήσουμε υποδειγματικά καθαρή και να την διαχειρισθούμε ώστε, ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομικά κατάσταση που περνάμε να μπορούν όλοι οι πολίτες να έχουν δωρεάν όχι μόνο το κολύμπι, αλλά πιθανόν και άθληση και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

τηλ 6940108002 – 6934239530 – 6946129100 – 6977990887

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.