Στις 9/6 τα εγκαίνια της πλατείας Ηλιούπολης με προσφορές και event




Ολοκαίνουρια, με ανακαινισμένο πρόσωπο και με ψυχολογία που συμπαρασύρει και τους καταστηματάρχες της περιοχής οι οποίοι ξεκινούν μήνα προσφορών αλλά και με παράλληλες εκδηλώσεις, πρόκειται να δοθεί η πλατεία Ηλιούπολης στους πολίτες της κατά τα εγκαίνια της 9ης Ιουνίου.

Νέα ζωή αποκτά η Κεντρική Πλατεία της πόλης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής της και την παράδοσή της στους κατοίκους, με σύγχρονη όψη και λειτουργικότητα.

Το Σάββατο, 9/6/12, στις 20.00, οι επαγγελματίες του κέντρου, απαντώντας με δυναμισμό και πνεύμα αλληλεγγύης στην οικονομική κρίση, εγκαινιάζουν Μήνα Προσφορών για όλους. Από τις 15/6 έως τις 15/7, κάθε Παρασκευή, 34 μαγαζιά γύρω από την κεντρική πλατεία, θα κάνουν εκπτώσεις και ελκυστικές προσφορές στα είδη και τις υπηρεσίες τους, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους της Ηλιούπολης, αλλά και άλλων περιοχών, να κάνουν τις αγορές τους ή να απολαύσουν τις υπηρεσίες τους σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς των εγκαινίων, η Φιλαρμονική του Δήμου θα μας χαρίσει αγαπημένες μελωδίες, ζογκλέρ και animateurs θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους, και θα γευτούμε τα κεράσματα των café, που συμμετέχουν στην εκδήλωση, και της Pizza Fun.

Ο Δήμος Ηλιούπολης χαιρετίζει την πρωτοβουλία αυτή, και είναι στο πλευρό των επαγγελματιών, συμβάλλοντας στην προσπάθειά τους για την τόνωση της αγοράς της πόλης μας, αλλά και την στήριξη των συμπολιτών μας ενάντια στην οικονομική κρίση.

Την ίδια βραδιά θα γίνει και η έναρξη της Ετήσιας Έκθεσης Βιβλίου, με τη συμμετοχή των βιβλιοπωλών της πόλης μας, που όπως κάθε χρόνο, θα μας προτείνουν πολλούς νέους και παλιούς τίτλους βιβλίων και θα μας παρουσιάσουν αγαπημένους συγγραφείς. Την Έκθεση Βιβλίου θα συνοδεύσουν επί ένα δεκαήμερο πλούσιες εκδηλώσεις, ενώ μετά το πέρας της Έκθεσης θα ακολουθήσει η ετήσια Έκθεση των Εικαστικών Εργαστηριών του Δήμου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα απολαύσουμε την πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά των φίλων που συμμετείχαν σ’ αυτά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.