Τελείωσαν και… οι χοροί στον ΠΑΟΔ Ηλιούπολης




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 10 Ιουνίου για 12η χρονιά η τελετή λήξης των προγραμμάτων χορού του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης, στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Η αίθουσα του Θεάτρου γέμισε ασφυκτικά, αφού η προσέλευση του κοινού ξεπέρασε τα 500 άτομα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών παρακολούθησαν με ενθουσιασμό την εκδήλωση, αποτέλεσμα ενός χρόνου δουλειάς των 15 τμημάτων διαφόρων χορών που λειτούργησαν, με τη συμμετοχή 140 περίπου μελών, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας χορού, κας Αγνής Καραγιάννη.

Παρουσιάστηκαν χορογραφίες κλασικού μπαλέτου, από παιδιά ηλικίας 4 έως 13 ετών, και μοντέρνου χορού, Hip – Hop και R.N.B., από εφήβους, ηλικίας 7 έως 13 ετών.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν και τα τμήματα των ενηλίκων, που παρουσίασαν Latin χορούς και Oriental, φορώντας γνήσιες παραδοσιακές στολές.

Στη σύντομη παρέμβασή της, η δασκάλα χορού και υπεύθυνη για τα προγράμματα, κ. Α. Καραγιάννη, επισήμανε ότι ο χορός είναι μια δημιουργική διέξοδος από τα προβλήματα και την καθημερινότητα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει υγεία, ψυχαγωγία και κοινωνικοποίηση, και μας περιέγραψε πώς, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, παιδιά και ενήλικες, αν και ερασιτέχνες, δούλεψαν σκληρά και με μεγάλο επαγγελματισμό.

Έδωσε επίσης πληροφορίες στο κοινό, για το σύστημα μπαλέτου της Ρωσικής Ακαδημίας Vaganova, που διδάσκεται, και για το σύστημα του Latin, American, που περιλαμβάνει χορούς Latin και ballroom.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια στην επόμενη σαιζόν.

 

 

χ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.