Τέλος ο Γ.Σ. Ηλιούπολης από το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας




Την αποχώρηση του τμήματος Futsal της Ηλιούπολης από το ερχόμενο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο σάλας ανακοίνωσε ο Team Manager του αθηναϊκού συλλόγου Βασίλης Γιακουμής, για λόγους που σχετίζονται με την αντιμετώπιση του αθλήματος από την ΠΕΠΣΣ αλλά και εξαιτίας των κακών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στο χώρο.

H ανακοίνωση:

Κύριοι,
Μετά τον ορισμό του τελικού στο Μενίδι , ύστερα από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα εκεί και δυστυχώς αμαύρωσαν τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος αλλά και την στάση της ομοσπονδίας απέναντι μας, ο Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ δηλώνει τους λόγους για τους οποίους θα κατεβεί να παίξει σήμερα ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.
Κατά δεύτερον, γιατί έχει μάθει να τιμάει τους θεσμούς αλλά και ανθρώπους που στήριξαν αυτόν τον σύλλογο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Άσχετα με το αν συμφωνούμε ή όχι οι θεσμοί είναι πάνω από όλους και όλα, αυτό θα πρέπει να το αναγνωρίσουμε.

Ο Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει κανέναν να παίξει με το όνομα και την φήμη του συλλόγου και ύστερα από μεγάλες σκέψεις και συζητήσεις καταλήξαμε στην εξής απόφαση..

Σήμερα τελειώνει ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Futsal καθώς το σημερινό παιχνίδι θα αποτελέσει το τελευταίο του συλλόγου στο ποδόσφαιρο σάλας.

Οι λόγοι είναι αρκετοί και οι κυριότεροι έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση του αθλήματος από την ομοσπονδία καθώς από την μια θέλουν να πάει το άθλημα μπροστά, θέλουν να παίρνουν μέρος νέες ομάδες , να πληρώνουν ερασιτέχνες παράγοντες για την τρέλα τους για να υπάρχει το άθλημα αυτό, αφού καμία επιχορήγηση δεν υπάρχει αλλά από την άλλη να οδηγούμαστε να κάνουμε τελικό στο Μενίδι απλά για να μην τον κάνουμε κοντά ή στην Ηλιούπολη.

Έχοντας βιώσει ανθρώπους και καταστάσεις όλα αυτά τα χρόνια έχω να δηλώσω ότι όταν θα αλλάξουν πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στον χώρο αυτό που πια δεν μας εκφράζει , ο Γ.Σ Ηλιούπολης θα είναι και πάλι στις επάλξεις και θα γίνει αρωγός σε ένα καλύτερο και πιο ελκυστικό από όλες τις απόψεις ποδόσφαιρο σάλας.

Κάναμε ένα ταξίδι όμορφο με τα πολλά καλά αλλά και λάθη, προσπαθήσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ελκυστική, πιο ανταγωνιστική ομάδα ,φέραμε ξένους παίχτες, ξένο προπονητή, ακουστήκαμε άλλες φορές θετικά άλλες φορές αρνητικά χωρίς να φταίμε αλλά κάναμε προσπάθεια για ένα καλύτερο futsal και μια καλύτερη ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα κάτσουμε να είμαστε κομπάρσοι σε έναν χώρο που δεν νιώθουμε την ισονομία, που δεν ακουγόμαστε ,που δεν παίρνουμε απαντήσεις σε ερωτήματα που εκφράζουμε.

Κάτω λοιπόν από αυτές τις συνθήκες αλλά και την γενικότερη οικονομική κατάσταση, για να μην τα ρίχνουμε όλα στον ίδιο ντορβά όπως λέει και μια παροιμία, πήραμε αυτή την απόφαση δυσάρεστη μεν ειλικρινή δε, και θα περιμένουμε τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Σε ένα αντίο πάντα λες ευχαριστώ και σε αυτό το ευχαριστώ θα ήθελα πρώτα και πάνω από όλα να πω σε όλους τους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα αυτού τους ιστορικού συλλόγου (ορισμένοι τώρα πια είναι αντίπαλοι αλλά και αυτοί γνώρισαν και αναγνώρισαν την δόξα αυτής της φανέλας) ένα μεγάλο λοιπόν ευχαριστώ σε όλους αυτούς για να μην αδικήσω κανέναν.

Σε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους στην δημοτική αρχή που όλα αυτά τα χρόνια μας βοήθησαν και με το παραπάνω σε ότι χρειαστήκαμε.

Σε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους που προσέφεραν οικονομική βοήθεια σε αυτό το τμήμα όλα αυτά τα χρόνια.

Σε ΟΛΟΥΣ τους προπονητές που πέρασαν από τον σύλλογο με εξαίρεση ΕΝΑΝ…. άλλα ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στον VASKO VUJOVIC που η τύχη δεν μας άφησε να ολοκληρώσουμε αυτό που ονειρευτήκαμε ΜΑΖΙ αλλά σίγουρα αποκτήσαμε έναν φίλο και αδελφό μέσα από αυτήν την γνωριμία.

Αλλά το πιο μεγάλο ευχάριστο θα ήθελα να το εκφράσω στον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και ιδιαίτερα στους οργανωμένους οπαδούς τους REBELS καθώς ήταν μοναδικοί και πάντα στο πλευρό της ομάδας. Πέρασαν και αυτί πόλκα άκουσαν άλλα τόσα αλλά όποιος ζηλεύει προσπαθεί να μειώσει και αυτό ήταν ολοφάνερο.

Κανένας στον χώρο αυτό δεν είχε ούτε θα έχει τέτοιο κόσμο να τον ακολουθεί ΠΑΝΤΟΥ.

Κανένας στον χώρο αυτό δεν είχε ούτε θα αποκτήσει τέτοια ΔΥΝΑΜΗ και ΠΑΛΜΟ όπως εμείς και αυτό το οφείλουμε στους REBELS.

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι και το ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσει την αγάπη μας για εσάς.

Σας υπόσχομαι ότι το ταξίδι αυτό δεν τελείωσε απλά κάνει μια στάση και κάποια στιγμή ο ΗΛΙΟΣ θα ξανακάνει την εμφάνιση του ακόμα πιο ΔΥΝΑΤΟΣ αλλά μέχρι τότε συνεχίστε να παίζετε όλοι εσείς που μας κατηγορούσατε για αυτούς , μεταξύ συγγενών και φίλων όπως κάνατε όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια πριν εμφανιστεί η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και οι REBELS. Συνεχίστε αντί να πηγαίνετε το άθλημα κάθε χρόνο ανά βήμα πιο ψηλά, να καταντάμε να παίζουμε τελικούς στο Μενίδι και να ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ομάδες από τον χώρο σαν την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ .

Σας ευχαριστούμε όλους.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.