Oλοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεκαήμερο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου.
Για τέσσερα συνεχιζόμενα απογεύματα η θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» ήταν κατάμεστη από τους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες των παιδιών.
Τα παιδιά με τον αυθορμητισμό τους και τη χάρη τους, σκόρπισαν γέλιο, συγκίνηση και πολλά μηνύματα μέσα από τις θεατρικές παραστάσεις που ετοίμασαν με πολύ μεράκι μαζί με τις δασκάλες τους!

 
Την ίδια επιτυχία σημείωσαν και οι εκδηλώσεις στα προαύλια των Παιδικών Σταθμών αφιερωμένες στα Προνήπια που ανοίγουν τα φτερά τους για το Νηπιαγωγείο. Τα παιδιά συμμετείχαν σε διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες-εργαστήρια και διασκέδασαν με κλόουν και παραστάσεις κουκλοθέατρου!
Ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου Νίκος Παπανικολάου στις ομιλίες του προς τους γονείς έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της χρονιάς που πέρασε και τόνισε «ότι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου». Ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αλίμου Θάνο Ορφανό, που πάντα στηρίζει τους Παιδικούς Σταθμούς, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και όλους τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά να ανταποκριθούν όσο το δυνατόν καλύτερα στα καθήκοντά τους. Παράλληλα ευχαρίστησε τους γονείς οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά είπε «μας εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν: τα παιδιά τους!».
Τόνισε επίσης ότι όταν υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ της Διοίκησης, των εργαζομένων και των γονιών, των τριών συνισταμένων μιας εκπαιδευτικής μονάδας, δεν μπορεί παρά το αποτέλεσμα να είναι θετικό.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου Νίκο Παπανικολάου, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους εργαζόμενους για το σπουδαίο έργο που επιτελούν στους Παιδικούς Σταθμούς.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.