Στην τελική φάση οι Νεάνιδες του Ν.Ο.Β.




Χωρίς ήττα , με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία ,προκρίθηκε πανηγυρικά στην τελική φάση του πρωταθλήματος η ομάδα πόλο Νεανίδων του N.O.B.

Τα κορίτσια του Γιάννη Στεργιόπουλου ολοκλήρωσαν αήττητα τον όμιλο της Αθήνας και κατέλαβαν την 1η θέση σφραγίζοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την πρόκρισή τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί απο 13-15 Ιουλίου.

Κατά σειρά η ομάδα μας νίκησε τους Πανιώνιο 11-10, ήρθε ισόπαλη 5-5 με τον Ολυμπιακό  , νίκησε 16-2 τον Ιωνικό , τον Εθνικό με 7-4 και τέλος το Ρέθυμνο  με 10-6. Έτσι από τον όμιλο της Αττικής προκρίθηκαν οι : Ν.Ο.Β, Πανιώνιος, Ολυμπιακός, Εθνικός κι από τον όμιλο της Θεσσαλονίκης οι: Ηρακλής, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Χίου, ΝΟ Λάρισας.

Την ομάδα μας αποτελούσαν οι: Ζοφωλη Νιόβη,Χυδηριώτη Ιωάννα, Μαυρωτά Αμαλία, Δήμου Κατερίνα, Πρωτοπαππά Ελισάβετ ,Ξενάκη Ελένη,Καλογεράκου Μίλβα,Ζοφώλη Βικτωρία, Μαυρωτά Ιφιγένεια, Ντάσιου Μαρία ,Σελετοπούλου Μαριένα,Λακουμέντα Ελένη, Σταυρίδου Ελπίδα και Βαρελίδη Ζωή

Η κλήρωση της τελικής φάσης θα διεξαχθεί την Δευτέρα (2/7)  και  ώρα:  13:30  στα γραφεία της  ΚΟΕ. Θα σχηματισθούν δυο (2) όμιλοι των τεσσάρων (4) ομάδων έκαστος. Στους εντός των ομίλων αγώνες, ισχύει η  ισοπαλία.Στους  χιαστί  αγώνες και στους αγώνες  τελικής κατάταξης,  πρέπει να υπάρξει,  νικητής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.