Βραδιά πανσέληνου στο κάμπινγκ της Βούλας (video)




Ένα μεγάλο στοίχημα δίνουν οι πολίτες της Βούλας που εδώ και ένα περίπου μήνα πήραν στα χέρια τους τη διαχείριση του κάμπινγκ  της περιοχής και το μετέτρεψαν σε ελεύθερη παραλία.

Απόψε στις 9 διοργανώνουν βραδιά πανσέληνου  με συλλογική κουζίνα (φαγητό και ποτό που θα φέρει ο καθένας), μουσική και νυχτερινό μπάνιο.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να πάνε στο κάμπινγκ της Βούλας (200 μέτρα από την αφετηρία του τραμ) από τις 7.30 μ.μ

Ένα όνειρο πολλών χρόνων έγινε πραγματικότητα. Με προσπάθειες και αγώνες πολλών χρόνων των συλλόγων και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης το κάμπινγκ της Βούλας άνοιξε την Κυριακή 10 Ιουνίου.

Δημοτικοί Σύμβουλοι και εθελοντές από τους συλλόγους έκαναν έναν πρώτο καθαρισμό και απόλαυσαν μαζί με τους υπόλοιπους επισκέπτες την καθαρή παραλία.

Τώρα πλέον είναι καθήκον των πολιτών και του δήμου – αφού η παραλία είναι δημόσιος χώρος-να τη διατηρήσουν υποδειγματικά καθαρή και να την διαχειριστούν ώστε, ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομικά κατάσταση που περνάμε να μπορούν όλοι οι πολίτες να έχουν δωρεάν όχι μόνο το κολύμπι, αλλά πιθανόν και άθληση και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

http://www.youtube.com/watch?v=5SKjNZlo55c&feature=context-cha

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.