Έκκληση Πανά για εκλογή Προέδρου του Δ.Σ. στα 3Β




Έκκληση προς τη δημοτική του παράταξη, στην επόμενη συνεδρίαση του δ.σ., την ερχόμενη Κυριακή, να εκλέξει πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου, έκανε ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς.

Ο Δήμος όπως, ανέφερε, πρέπει να προχωρήσει, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες. Υπάρχουν τρέχοντα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του δημότη που δεν πρέπει να μένουν πίσω.

Όπως είναι γνωστό, οι επανειλλημένες άκαρπες ψηφοφορίες και η παραίτηση της πλειοψηφούσας δημοτικής συμβουλου Γ. Μαρτίνου, έχουν δημιουργήσει ένα “κενό”, με πολλές ερμηνείες.

Όπως είδαμε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, οι απόψεις σχετικά με τη νομιμότητα ή μη, της χθεσινής συνεδρίασης ήταν πολλές και διαφορετικές.

Από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ζήτησε να συζητηθεί η παραίτηση της Γ. Μαρτίνου, ενώ ο αντιπρόεδρος Δ. Γεωργουλόπουλος διάβασε γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου , η οποία έκρινε νόμιμη τη διαδικασία.

Τέλος, επικράτησε η πρόταση του Γραμματέα του Δ.Σ. Γιάννη Σκουμπούρη, για τη διακοπή του συμβουλίου και τη συνέχισή του την ερχόμενη Δευτέρα μετά την εκλογή του Προέδρου.

(vimaonline.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.