“Η Καλή Μέρα Απ’τη Γυμναστική Φαίνεται!”




OΛΓΑ ΠΟΛΙΤΣΟΥ
Groups & Events Coordinator, Starwood Resorts
Φωτογραφήθηκε στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Η ΟΛΓΑ ΛΕΕΙ:
Ξεκίνησα να γυμνάζομαι στα φοιτητικά μου χρόνια, στην Αγγλία. Ο διάδρομος ήταν αρχικά το αντίδοτο μου στη μοναξιά, σύντομα όμως κατέληξε η αγαπημένη μου συνήθεια.
Θυμάμαι κάθε πρωί να ανοίγω το γυμναστήριο μαζί με το γυμναστή! Αλλά κρατώ αναμνήσεις και από διαδρομές στην παραλία του Brighton. Κάποια απ’τα αγαπημένα μου αθλητικά μπουστάκια που δεν αποχωρίζομαι ποτέ είναι από εκείνη την εποχή.
Η πρωινή συνήθεια του τρεξίματος με συντροφεύει και τώρα, μαζί με την τρέλα μου για το θαλάσσιο σκί. Τουλάχιστον τρείς φορές την εβδομάδα πρωί-πρωί πριν πάω στη δουλειά, περνάω απο το γήπεδο του στίβου στη Βουλιαγμένη. Εκεί έχω να συναγωνιστώ τους μαραθωνοδρόμους!
Ουσιαστικά το τρέξιμο μου δίνει την ώθηση που χρειάζομαι για να ξεκινήσει η μέρα μου.
Με βοηθά ν’αντιμετωπίζω την πίεση στη δουλειά με θετική διάθεση και να βρίσκομαι πάντα σε εγρήγορση! 
Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς άθληση. Δεν έχει σημασία μόνο το πώς θα βγεις στην παραλία το καλοκαίρι. Είναι η προσωπική ευχαρίστηση που αντλείς απο την προσπάθεια. Και μην ξεχνάμε πως άσκηση σημαίνει υγεία και η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή.
Πριν λίγους μήνες συμμετείχα στο Ladies Run: Ηταν ο πρώτος μου αγώνας! Είχα βάλει στόχο να τα πάω καλά. Μερικές εβδομάδες πριν τη “μεγάλη μέρα” ξεκίνησα διατροφή και ανέβασα το ρυθμο στην προπόνησή μου. Μπορώ να περηφανευτώ πως δεν περπάτησα καθόλου. Όταν τερμάτισα ήμουν φυσικά κουρασμένη αλλά ένιωθα έτοιμη να το επαναλάβω ευχαρίστως και την επόμενη εβδομάδα!
Μου άρεσε πολύ το θετικό κλίμα, η γυναικεία αλληλεγγύη: Θυμάμαι ακόμα το πώς προθυμοποιούνταν η μία να βοηθήσει την άλλη, μέχρι και για την εφαρμογή του τσιπ χρονομέτρησης στο παπούτσι. Το πώς όλες μοιραστήκαμε ενθουσιωδώς το πώς τα πήγαμε, μετά τον τερματισμό. Έχω φυλάξει τη φωτογραφία με την κατάταξη στο κινητό μου. 39η δεν είναι κι άσχημη για πρώτη φορά!

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ:

Στο http://race.ladiesrun.gr/pages/results θα βρείτε όλα τα αποτελέσματα του παρθενικού Ladies Run με τους χρόνους κάθε αγωνιζόμενης και την σειρά τερματισμού της τόσο στη γενική κατάταξη, όσο και ανα ηλικιακή κατηγορία (π.χ. η Ολγα τερμάτισε 20ή στην κατηγορία της, 19 θέσεις πάνω απο τη σειρά της στη γενική κατάταξη!). Επίσης αν συμμετείχατε στον αγώνα και δεν έχετε κατεβάσει το δίπλωμα σας, βάζοντας το όνομα σας στο search bar αυτό θα εμφανιστεί αυτόματα για downloading, με τον επίσημο σας χρόνο, υπογεγραμμένο απο το Δήμαρχο, το διοργανωτή, και με το θυρεό της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Κείμενο: Μαριλένα Βρανά

(ladiesrun.gr) Photo: Γιώργος Σανταμούρης

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.