Μια «ζεστή» προσφορά στην «ηλιαχτίδα» από την εταιρεία Orion Bio Hellas

Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Για μια ακόμη φορά το Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού «ηλιαχτίδα» δέχεται συμπαράσταση από μια εταιρεία που με δική της πρωτοβουλία απευθύνθηκε στο Σύλλογο για να προσφέρει τη στήριξή της.
Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία Orion Bio Hellas, έχοντας συναίσθηση των ολοένα αυξανόμενων οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Σύλλογοι με κοινωνική δράση, αποφάσισε να δωρίσει στην «ηλιαχτίδα» τρία σώματα υπέρυθρης θέρμανσης.
Έτσι πριν από λίγες μέρες είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στα γραφεία μας τέσσερις γλυκύτατες κοπέλες οι οποίες μας έφεραν τα θερμαντικά σώματα και με μεγάλη προθυμία μας ενημέρωσαν για τον αποδοτικότερο τρόπο αξιοποίησής τους.
Η προσφορά αυτή ήταν πολύ σημαντική για μας, λόγω της αδυναμίας μας εφέτος να χρησιμοποιήσουμε τα καλοριφέρ του χώρου. Η ικανοποίηση μας μεγάλη, καθώς οι οικογένειες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα μας και κυρίως τα παιδιά με τα τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν, είναι αδύνατον να διαμένουν στο χώρο χωρίς θέρμανση.
Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση και το προσωπικό της Orion Bio Hellas για την ευαισθησία, την ανθρωπιά και την ουσιαστική βοήθεια που μας παρείχαν.

Η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη με τα κορίτσια της εταιρείας στα γραφεία της «ηλιαχτίδα»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X