Ο Αγιασμός των Υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο στην Αργυρούπολη




Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς 2013 πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό των υδάτων στο δημοτικό κολυμβητήριο του δήμου μας.

Μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός στα αθλητικά δρώμενα και κάθε χρόνο προσελκύει πλήθος κόσμου και αθλητών για την περισυλλογή του Τιμίου Σταυρού.

Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και την βροχή το κολυμβητήριο γέμισε από θεατές αλλά και αθλητές ακόμα και των μικρότερων ηλικιών.
Συγχαρητήρια και ευχές στο νεαρό αθλητή του Α.Ν.Ο.Α. Δημητρίου Δημήτριος που πρώτος έπιασε τον σταυρό και σε ανάμνηση της πρωτιάς αυτής έλαβε ένα χρυσό σταυρό, προσφορά του κοσμηματοπωλείου του κ. Καλύβα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Χατζέλλης Ευάγγγελος με ευχές για καλή χρονιά, Υγεία, Ευτυχία, Δημιουργικότητα. Σε ένα σύντομο λόγο αναφέρθηκε στις δυσκολίες τις προηγούμενης χρονιάς και στην ελπίδα ότι με θέληση και αγωνιστικότητα η νέα χρονιά θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα για τους δημότες μας και όλο τον κόσμο. Τέλος, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία του εορτασμού των φώτων για την ορθοδοξία και ευχήθηκε αυτό το φως να διώξει το σκοτάδι που υπάρχει στις μέρες μας και να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν, τον Δήμαρχο της πόλης κ. Κορτζίδη Χρήστο, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου του αθλητικού οργανισμού, τους επικεφαλής των παρατάξεων, τα μέλη των αθλητικών σωματείων, τους αθλητές και τους δημότες μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους πατέρες της ενορίας μας, της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας, για την σεμνή τελετή και ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και Δημιουργικότητα.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.