Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι της Νέας Σμύρνης




Με απόφαση Δημάρχου ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι για το 2013. Συνολικά στο Δήμο μας υπάρχουν 5 θέσεις Αντιδημάρχων τις οποίες καταλαμβάνουν με αντιμισθία οι Δημ. Σύμβουλοι: Γιώργος Κουτελάκης, Μαρίνα Ιακωβάκη, Φώτης Μαζαράκης, ενώ για πρώτη φορά και χωρίς αντιμισθία αναλαμβάνουν καθήκοντα Αντιδημάρχου οι κύριοι Αθανάσιος Αθανασίου και Κώστας Τσουράκης. Διαβάστε αναλυτικά τις αρμοδιότητες  και τα βιογραφικά των νέων αντιδημάρχων:

dimarxosΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Οικονομικών & Τεχνικών Υπηρεσιών
Γεννήθηκε στην Κων/πολη το 1961. Από το 1965, μετά την απέλαση των γονιών του από τις τουρκικές αρχές ήρθε στη Ν.Σμύρνη, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Απόφοιτος του Λ.Α.Ν.Σ. Στέλεχος του μαθητικού και φοιτητικού κινήματος. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Μπάμπη Μπεχλιβανίδη το 1982. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος το 1986. Επανεκλέγεται το 1990 με το συνδυασμό της Μαρίνας Ιακωβάκη ως επικεφαλής της ΑΔΗΚ. Εκδότης της τοπικής εφημερίδας «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» από το 1984. Δ/ντής της ΠΑΕ  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τις δύο περιόδους που αγωνιζόταν στη Β΄Εθνική μέχρι και την επάνοδο της ομάδας στην Αέθνική (1992-1993 & 1996-1997). Τρείς φορές εκλεγμένος δήμαρχος Ν.Σμύρνης (1998-2002-2006). Παντρεμένος με την Ευγενία Καντόλα.

iakobakh_internetΙΑΚΩΒΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ: Κοινωνικής Πολιτικής
Ιατρός Μικροβιολόγος. Γεννήθηκε στον πειραιά το 1943. Μητέρα δύο παιδιών. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με 12ετή πανεπιστημιακή θητεία στο Αρεταίϊο Νοσοκομείο. Τέως μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Τέως μέλος του Δ.Σ. του Οφθαλμιατρείου Αθηνών. Μέλος των «Γιατρών του Κόσμου». Υποψήφια δήμαρχος Ν.Σμύρνης το 1982 – 1986 – 1990. Επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Νέα Σμύρνη-Νέα Πορεία». Δημοτική Σύμβουλος από το 1982 έως το 2004. Επανεξελέγη το 1998 με τη σημερινή δημοτική αρχή. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής από το 1999 έως το 2010.

mazarakhs new low res

ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ: Νομικών Θεμάτων & Προγραμματισμού
Γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα από πρόσφυγες  γονείς και κατοικεί στη Ν. Σμύρνη. Απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής. Σπούδασε Νομικά στο Παν/μιο Αθηνών. Ασκεί τη δικηγορία από το 1983. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος το 1998. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου (2002-3), Αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου, Πρόεδρος της Σχολ. Επιτροπής του Σχολ. Συγκροτήματος της Νικομηδείας, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Έργων.

athanasiou

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας & Τέλεσης Πολιτικών Γάμων.
Γεννήθηκε από γονείς Μικρασιατικής καταγωγής. Γεωλόγος – Ερευνητής, τ. Δ/ντής ΔΕΗ. Απόφοιτος ‘Ευαγγελικής Σχολής’, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Γυμναστηρίου.
Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτησάντων της Ευαγγελικής Σχολής. Αντιπρόεδρος του Σωματείου ‘Εθνική Στέγη’ και μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Εθνική Στέγη». Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της οικογενειακής ομάδας «Άγιος Πολύκαρπος». Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου. Μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «ΚΑΠΗ Δήμου Νέας Σμύρνης». Μέλος της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας. Δημοτικός Σύμβουλος. Μέλος της ΕΣΤΙΑΣ Ν. Σμύρνης. Πρ. Πρόεδρος εξωραϊστικού συλλόγου «Ο Αίολος Θυμαρίου – Παλαιάς Φώκαιας. Υπεύθυνος των υδρογεωλογικών και γεωτεχνικών εργασιών στο δήμο. Παντρεμένος με τη Μαρία Αθανασίου, πατέρας 2 παιδιών.

tsourakhs low resΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Δημοτικής Περιουσίας & Χρήσης Γης
Γεννήθηκε στο Ευπάλιο Φωκίδας. Σπούδασε ναυτιλιακά και ασκεί το επάγγελμα του εκτελωνιστή. Δημοτικός σύμβουλος από το Απρίλιο του 2010. Πρόεδρος της 1ης Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής του σχολικού συγκροτήματος Νικομηδείας. Μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Γυμναστηρίου Ν.Σμύρνης. Μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Κέντρο Προσχολικής Αγωγής». Συνοικιακός σύμβουλος 1ου Σ.Σ. Φάρου. Αντιπρόεδρος 4ου παιδικού σταθμού. Μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής. Μέλος της Δωρικής Αδελφότητας.

(neasmyrni.net.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.