Πόλο: Η καλύτερη Ηλιούπολη από ποτέ απέναντι στον ΠΑΟΚ




Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ήλιος για τρία οκτάλεπτα παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ για τρία οκτάλεπτα. Στο τέταρτο έπαθε αφλογιστία και έχασε το ματς από τον ΠΑΟΚ που έφυγε με τη νίκη 9-11.

Η Ηλιούπολη πραγματοποίησε την καλύτερη ίσως φετινή της εμφάνιση μέχρι τα μισά της τρίτης περιόδου, αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντεπιτέθηκαν και με ένα σερί 3-0 πήραν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.
Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά ισορροπημένες και αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο η ομάδα μας ήταν πιό εύστοχη και απόκτησε προβάδισμα στο σκορ με 8-7. Οι παίκτες μας διατήρησαν το πλεονέκτημα στο σκορ με 9-8, αλλά κάπου εκεί οι Θεσσαλονικείς αντέδρασαν και ανέτρεψαν το σκορ σε 10-9 υπέρ τους. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα μας έπαθε αφλογιστία με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σκοράρουν και τελικά ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 9-11
Η ομάδα τώρα βρίσκεται μόλις ένα βαθμό μπροστά από την Κέρκυρα αλλά η μεν Κέρκυρα έχει τελευταία αγωνιστική 1ου γύρου με την Πάτρα και εμείς με Ολυμπιακό.
ΓΣ Ηλιούπολης-ΠΑΟΚ 9-11
Τα 8λεπτα: 3-3, 5-4, 1-3, 0-1.
Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Κουρτίδης.
Ηλιούπολη (Νίκος Καραμάνης): Καζάζης 1, Κουλιεράκης 1, Αγγελίδης 3, Κολυβάς 3, Γιάγκος 1.
ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Σαρησάββας 1, Μιτελούδης 2, Αλιχανίδης Μ. 2, Παππάς 1, Κόλιανιν 1, Βαχαρέλης 2, Σολανάκης 2.

Πηγή: ilioupolo.blogspot.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.