Συμμαχία με στόχο την αναβάθμιση της πόλης





Συμμαχία δημοτικής αρχής και εργαζομένων ζήτησε ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης,
κ. Σπύρος Πανάς, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου.

Σε συμμαχία με στόχο την αναβάθμιση της πόλης και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πολίτες, κάλεσε τους εργαζόμενους ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Σπύρος Πανάς, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης, παρουσία των Αντιδημάρχων και πολλών Δημοτικών Συμβούλων από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.
Κατά το χαιρετισμό του, ο κ. Πανάς αναφέρθηκε στο δύσκολο εγχείρημα της συγχώνευσης των τριών πρώην Δήμων σε μια ενιαία διοικητική οντότητα και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη συνεισφορά τους, κατά την κρίσιμη μεταβατική περίοδο.

Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, εξαιτίας των δραματικών μειώσεων που υφίσταται, τόσο σε πόρους όσο και σε προσωπικό. Επισήμανε, ωστόσο, ότι η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί ακόμη πιο εντατικά. Ειδικότερα, τόνισε ότι: «Σε μια εποχή όπου η κρίση δυσχεραίνει την καθημερινότητα όλο και περισσότερων συμπολιτών μας, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μειώσουμε ούτε το εύρος ούτε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Σε μια εποχή όπου η ανάγκη για οικονομική επιβίωση θέτει σε δεύτερη μοίρα έννοιες όπως ο σεβασμός στο περιβάλλον, η αισθητική και η ποιότητα ζωής, δεν έχουμε την πολυτέλεια να αδρανήσουμε.» 

Ο κ. Πανάς αναφέρθηκε στις βασικές προτεραιότητες του Δήμου για τη νέα χρονιά, επισημαίνοντας ότι: «Η κρίση δεν μπορεί να λειτουργήσει για μας ως άλλοθι, αλλά ως πρόκληση για να κάνουμε τη δουλειά μας ακόμη καλύτερα, ακόμη πιο αποτελεσματικά. Με ακόμη περισσότερη ευσυνειδησία και υπευθυνότητα.»

Ζήτησε τη συμβολή των εργαζομένων στην υλοποίηση του δημοτικού προγράμματος και τους διαβεβαίωσε ότι θα υπερασπιστεί με συνέπεια τη δουλειά, τα δικαιώματα και τα αιτήματά τους.

Κλείνοντας το χαιρετισμό του, ο κ. Πανάς τόνισε: «Απέναντι στις δύσκολες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, χρειάζεται να είμαστε πάνω από όλα σύμμαχοι. Δημοτική αρχή και εργαζόμενοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Μπορούμε, κόντρα στην κρίση, να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας και για μέλλον των παιδιών μας.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.