Το φλουρί στο κομμάτι του τμήματος λάτιν χορών του Ελληνικού




Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Πολιτιστικών Τμημάτων του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης ήταν για άλλη μια φορά πλούσια και πολύ εντυπωσιακή.

Άλλη μια χρονιά πέρασε και καταφέραμε να στηρίξουμε και να διατηρήσουμε με αξιοπρέπεια και πολλή εθελοντική δουλειά την ποιότητα των πολιτιστικών μας δράσεων.

Την εκδήλωση άνοιξαν δύο μαθήτριες της σχολής πιάνου του Δημοτικού μας Ωδείου.

Η χορευτική ομάδα παραδοσιακών χορών της Αργυρούπολης τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα της Ικαρίας και κέρασε κρασί τους θεατές στις πρώτες σειρές του θεάτρου.

Στη συνέχεια η παιδική θεατρική ομάδα του Ελληνικού κάλεσε όλα τα παιδιά του κόσμου να αντισταθούν στη σημερινή κατάσταση και να συνεχίσουν να ονειρεύονται να χαμογελάνε και να χαίρονται τη ζωή με κάθε ομορφιά της.

Το Θεατρικό Εργαστήρι της Αργυρούπολης επέλεξε να παρουσιάσει ένα απόσπασμα από την «Απολογία του Σωκράτη» του Κώστα Βάρναλη.
Ακολούθησε προβολή βίντεο με φωτογραφίες από όλες τις εκδηλώσεις του 2012.

Οι μαθητές του Κέντρου Έκφρασης, φορώντας μαύρα ρούχα, άσπρες μάσκες με κλεισμένα στόματα υπό τον ήχο του ταμπούρου έβγαλαν κραυγή αγωνίας με ένα μεγάλο Γ Ι Α Τ Ι ;;;; για όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή τους και στη ζωή μας.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους μαθητές της Σχολής Κρουστών Οργάνων το τμήμα λάτιν χορών του Ελληνικού, τα τμήματα σύγχρονου χορού και τα παιδικά τμήματα παραδοσιακών χορών της Αργυρούπολης.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας από τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Κορτζίδη, την Πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής κα Ζωή Ράικου, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Χρήστο Βλάχο, και τον κ. Γιάννη Κωνσταντάτο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του τμήματος λάτιν χορών του Ελληνικού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.