Αεικίνητος ο Μητροπολίτης Παύλος




Δελτίο τύπου:
Oι ποιμαντικές δραστηριότητες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και συχνότητα.


Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013, στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος-Αγίου Νεκταρίου Τερψιθέας Γλυφάδας, τελέσθηκε η Θ. Λειτουργία με τη συμμετοχή ομάδας κυριών από την περιοχή του Αιγάλεω και του Κορυδαλλού, επί σειρά ετών συνεργατών του Μητροπολίτου μας ως Αρχιμανδρίτου, στη διακονία του στις φυλακές και την Εξωτερική Ιεραποστολή.


Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε τους προσκυνητές στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής, όπου είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν εμπειρίες και βιώματα, από τη δράση τους στον ευαίσθητο χώρο των φυλακών και της εξωτερικής Ιεραποστολής. Στο τέλος οι κυρίες έκοψαν τη βασιλόπιτά τους, λαμβάνοντας πλούσιες ευλογίες από τον Σεβασμιώτατο.


Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως. Εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να αστειευτεί με τα παιδιά και να κόψει τη βασιλόπιτα για το έτος 2013. Όλα τα παιδιά έλαβαν ως ευλογία εικονάκια.


Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε στις εργασίες του σώματος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και ήταν παρών στο Μικρό και στο Μεγάλο Μήνυμα του εψηφισμένου Θεοφιλεστάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμονος.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.