Αλληλέγγυοι στο δικαστικό αγώνα του συναδέλφου τους




Ο Σύλλογος Εργατοτεχνικού και Υπαλληλικού Προσωπικού του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση για το συνάδελφό τους και την αντισυνταγματικότητα το νομοθετικού πλαισίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το γεγονός της θέσης σε αυτοδίκαιη αργία του συναδέλφου Μιλτιάδη Ευσταθιάδη, κατ’ εφαρμογή των μνημονιακών νόμων, αναδεικνύει με έκδηλο και αναμφισβήτητα δραματικό τρόπο, τόσο την αντισυνταγματικότητα του νόμου, εφόσον παραβιάζει το δικαίωμα του τεκμηρίου της αθωότητας, όσο και την πρόθεση της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει και να ματαιώσει κάθε μαζική ή ατομική αντίδραση εναντίωσης στα μέτρα που μας επιβάλλονται.

Από τον ρόλο μας ως συνδικαλιστικό όργανο, δεν νομιμοποιούμαστε να εκδίδουμε ή να ακυρώνουμε δικαστικές αποφάσεις, ούτε να κάνουμε αξιολογικές κρίσεις για τον τρόπο που επιλέγει κάθε συνάδελφος μας ιδιωτικά, να επιδείξει τη διαφωνία ή την αντίθεσή του σε καταστάσεις που δεν αφορούν στη λειτουργία του Δήμου και των υπηρεσιών του.

Ωστόσο εκφράζουμε την άποψη ότι η συγκεκριμένη κατηγορία που βαρύνει τον διωκόμενο συνάδελφος τελεί εν αδίκω και τασσόμαστε αλληλέγγυοι στο δικαστικό αγώνα του.»

(toaerodromio.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.