Κραυγή αγωνίας από τους ποδοσφαιριστές του Κεραυνού Γλυφάδας: “δώστε μας στέγη και τροφή”




 

Η απελπιστική οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Α.Ο Γλυφάδας ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να βγάλουν ανακοίνωση.

Με αφορμή την απόφαση της Γλυφάδας να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Football League 2, οι παίκτες της εξέδωσαν μία συγκλονιστική ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρουν με ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο τα προβλήματά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Κεραυνού Γλυφάδας:

“Βοηθήστε μας να επιβιώσουμε οικονομικά και αγωνιστικά. Δώστε μας έστω τα απολύτως απαραίτητα. Τροφή και στέγη. Εμείς, οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Α.Ο. Γλυφάδας, αισθανόμαστε, κάτω από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, να απευθυνθούμε, μέσω του Τύπου, στο φίλαθλο κοινό και κάθε ενδιαφερόμενο, ώστε να γνωστοποιήσουμε την κατάσταση που υπάρχει, πια, στην ομάδα μας, ελπίζοντας ότι θα σταθεί δυνατό να υπάρξει ανταπόκριση στην έκκληση που απευθύνουμε.

Τα συσσωρευμένα, από τον Οκτώβριο, προβλήματα που αντιμετωπίζει η Π.Α.Ε. Α.Ο. Γλυφάδα, οδήγησαν στη σημερινή εξέλιξη, που αφορά την ενημέρωση την οποία λάβαμε από την ομάδα μας, ότι σταματούν, πλέον, οι προπονήσεις, παύει η συνέχιση της προσπάθειας μας στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Τα δεδομένα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας μας στον οικονομικό τομέα, σε σχέση με την τακτοποίηση και εξυπηρέτηση των συμφωνιών και δεσμεύσεων της, μας είναι γνωστά, τα βιώνουμε με δραματικό πλέον τρόπο, ωστόσο, η απόφαση που, ουσιαστικά, οδηγεί στην αποχώρηση της Γλυφάδας από το πρωτάθλημα και την υποστολή σημαίας με το πέταγμα λευκής πετσέτας, μας θλίβει βαθύτατα.

Από τον Οκτώβριο είμαστε απλήρωτοι ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και διοικητικό προσωπικό. Περνάμε δύσκολες στιγμές, νιώθουμε ότι είμαστε φυσικοί πρωταγωνιστές ανθρώπινων δραμάτων και τραγωδιών.

Υπάρχουν συμπαίκτες μας στην ομάδα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οξύ βιοποριστικό πρόβλημα και προφανώς δεν μπορούμε να το παρακολουθούμε, πλέον, αμέτοχοι ή μόνο με στωική διάθεση κι υπομονή.

Για πολλούς από εμάς, υπάρχει ο κίνδυνος της έξωσης από τα σπίτια τα οποία είχε νοικιάσει για εμάς η Π.Α.Ε. όπου ανήκουμε. Δυστυχώς κι εκεί, υπάρχει πρόβλημα με τα συμφωνηθέντα.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, τα οποία για το καλό της ομάδας υπομένουμε, μας ανακοινώθηκε ότι από σήμερα σταματάμε τις προπονήσεις, γιατί δεν υπάρχει, πια, διάθεση συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Εμείς ζητάμε να μας επιτρέψουν να αγωνισθούμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, θέλουμε να μείνει η ομάδα ενεργή, γιατί, υπάρχουν οι δυνατότητες ώστε να ανέβουμε στην Football League.

Είναι κρίμα να διαλυθεί μία ομάδα που είχε μεγάλα όνειρα, ευγενείς φιλοδοξίες, σπουδαίους στόχους.

Ζητάμε από όλους όσοι πρέπει και μπορούν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, γιατί υπάρχουν 30 οικογένειες οι οποίες, στην, κρίσιμη αν όχι κι απελπιστική κατάσταση, όπου βρίσκεται η χώρα, θα κινδυνεύσουν να μείνουν στο δρόμο, χωρίς κάλυψη κι ελπίδα.

Εκτός όλων των άλλων, προφανώς, είναι κρίμα να μείνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε απραξία για 5 μήνες, είναι άδικο να πάνε χαμένοι οι κόποι μας, είναι λάθος να μηδενισθεί μία προσπάθεια που έφερε την Γλυφάδα στο σημείο να ακούγεται, μέχρι πρότινος, ως παράδειγμα προς μίμηση.

Βοηθήστε μας να επιβιώσουμε οικονομικά και αγωνιστικά. Δώστε μας έστω τα απολύτως απαραίτητα. Τροφή και στέγη.

Κι εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για ότι έχουμε καταφέρει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για την Π.Α.Ε. Α.Ο. Γλυφάδα, για την αξιοπρέπεια μας, τον κόπο μας, τον ιδρώτα μας, τις αγωνίες μας, για ΕΜΑΣ αλλά και για την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Α.Ο. Γλυφάδας”

Τα προβλήματα έρχονται σωρηδόν για την ομάδα που έκανε υπερήφανους τους Γλυφαδιώτες πριν δύο χρόνια, όταν έκανε το νταμπλ και κατέκτησε το κύπελο μαζί με το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής.

Με την ανάληψη της προεδρίας του αποτυχημένου τέως δημοτικού συμβούλου επί Θεοδωρόπουλου κ. Βαγγέλη Ασλανίδη, τα προβλήματα πολλαπλασιάστηκαν.

Οι ατυχείς επιλογές και η κακοδιαχείρηση της προεδρίας από τον Ασλανίδη, έφτασαν τα πράγματα στον εξευτελιστικό τομέα του σήμερα, να εκλιπαρούν οι παίχτες λίγο ψωμί. Και να φανταστείτε οτι και αυτός ήταν που ήθελε να “σώσει” την Γλυφάδα και να γίνει δήμαρχος. (notia-press.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.