Ευχαριστήρια επιστολή Συλλόγου “ΦΛΟΓΑ”




 

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια(ΦΛΟΓΑ) για την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης στο έργο του.

 

Αγαπητοί,

Εκ μέρους των παιδιών και των γονιών τους, όλοι εμείς που σήμερα στελεχώνουμε τε Διοικητικό Συμβούλια της ΦΛΟΓΑΣ, του Συλλόγου των γονιών που τα παιδιά μας στην πιο τρυφερή ηλικία τους βρέθηκαν αντιμέτωπα με τον καρκίνο, θέλουμε να εκφράσουμε τις βαθιές ευχαριστίες μας για την τόσο σημαντική προσφορά σας, ποσού 1 .665 € από τη διοργάνωση φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα στις 22/12/2012 στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης. Με αυτή την ευκαιρία, τα παιδιά και οι γονείς της Φλόγας, θέλουμε να σας βεβαιωθούμε ότι το ενδιαφέρον και η συμπαράσταση φορέων και φίλων όπως εσείς μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε; τον αγώνα μαζί και δίπλα στα παιδιά μας για την υγεία και τη ζωή τους,

θα θέλαμε λοιπόν να σας πούμε ότι νοιώθουμε πολύ όμορφα που σας έχουμε κοντά μας πολύτιμους σύμμαχους στην καθημερινή μάχη που δίνουμε κι εμείς κοντά τους. Οι ευαισθητοποιημένοι φίλοι της φλόγας είναι πηγή ανιδιοτελούς προσφοράς και πολύτιμοι συνεργάτες στην υλοποίηση των προγραμμάτων που έχουν μοναδικό και αποκλειστικό στόχο την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο.
Σας ευχαριστούμε νια άλλη μια φορά νια την προσφορά σας και σαν γονείς, ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και επιτυχημένοι σε όλες σας τις δραστηριότητες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.