Eφιάλτης για νεαρή γυναίκα στον Λαιμό της Βουλιαγμένης




Έναν απίστευτο εφιάλτη βίωσε το βράδυ της Τετάρτης μια νεαρή γυναίκα στον Λαιμό της Βουλιαγμένης απλά επειδή έκανε το λάθος να εμπιστευθεί έναν άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook.

Επί τρεις ολόκληρους μήνες η γυναίκα και ο άνδρας συνομιλούσαν μέσα από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και όλα έδειχναν ιδανικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του notioanatolika.gr. Έτσι η κοπέλα πήρε τη μεγάλη απόφαση να τον γνωρίσει από κοντά, χωρίς όμως να ξέρει ούτε καν το πραγματικό όνομά του αλλά απλά ότι τον έλεγαν Φώτη. Το μόνο επιπλέον στοιχείο που ήξερε η γυναίκα, ήταν ότι ο «Φώτης» ήταν αλβανικής υπηκοότητας.

Ο άνδρας συναντήθηκε με τη γυναίκα στην πλατεία Βικτωρίας και αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα μέχρι τη θάλασσα. Μάλλον υπήρχε ερωτική έλξη ανάμεσά τους αλλά η κοπέλα δεν μπορούσε ούτε καν να φανταστεί τον εφιάλτη που ζούσε λίγη ώρα αργότερα.

Η έλξη αυτή οδήγησε σε έντονες ερωτικές περιπτύξεις τις οποίες η κοπέλα δεν αρνήθηκε. Αμέσως μετά όμως ο «Φώτης» μεταμορφώθηκε σε ένα πραγματικό τέρας. Σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr, απαίτησε από την κοπέλα παρά φύση συνουσία. Εκείνη αρνήθηκε και αυτός εξαγριώθηκε. Η κοπέλα προσπάθησε να αντισταθεί και ο άνδρας άρχισε να τη χτυπά με γροθιές στο σώμα και στο πρόσωπο.

Το ανθρωπόμορφο τέρας είχε τόσο τυφλωθεί από το πάθος του ώστε παρά το γεγονός ότι η γυναίκα προσπάθησε να ξεφύγει βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, αυτός την ακολούθησε και συνέχισε να τη χτυπά χωρίς έλεος. Μάλιστα κάποια στιγμή πήρε μια πέτρα και με αυτήν συνέχισε να καταφέρνει χτυπήματα στο σώμα και στο κεφάλι της κοπέλας.
Όταν το κτήνος… κουράστηκε να τη χτυπάει, την άφησε σχεδόν λιπόθυμη στο σημείο και εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του, ένα ασημί τετράθυρο Χόντα Σιβίκ.

Η κοπέλα γεμάτη αίματα και μισόγυμνη προσπάθησε να φτάσει μέχρι το σημείο όπου υπήρχε κόσμος και να ζητήσει βοήθεια για να μεταφερθεί, τελικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε κακή κατάσταση, σε νοσοκομείο.
Όπως είναι φυσικό η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλλάβει τον «Φώτη» που με τον πλέον ειδεχθή τρόπο έδειξε την πιο διεστραμμένη μορφή ενός ανθρώπου.

πηγή: notioanatolika.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.