Φούχτελ πίνει, Ηλιούπολη κερνάει




Πριν μας στείλει στου ΔΝΤ τη μάνα, ο Γιωργάκης Παπανδρέου φρόντισε να αναθέσει στη Μέρκελ την επιδιόρθωση της τοπικής μας αυτοδιοίκησης.

Η κυρία μας έστειλε σώγαμπρο έναν υφυπουργό Εργασίας που θέλει να δώσει την αποκομιδή των σκουπιδιών σε γερμανικές εταιρείες. Στην Ηλιούπολη όμως ο Φούχτελ κατάφερε να κονομάει σε βάρος του Δήμου και άλλη γερμανική εταιρεία.
Ένας πρώην σύμβουλος του Γιωργάκη Παπανδρέου (GAP) εκλέγεται δήμαρχος Ηλιούπολης, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί σαν σύμβουλος του πρωθυπουργού εκείνης της εποχής.
Ο Φούχτελ τα κατάφερε να κονομήσει άλλη μια γερμανική εταιρεία από δήμο της Ελλάδας. Στην Ηλιούπολη ο Δήμαρχος ενοικίασε το εγκαταλελειμμένο κτήριο του ΟΤΕ που θυμίζουμε ανήκει στη γερμανική Ντόιτσε Τέλεκομ. Μεταφέρει εκεί, στο νοικιασμένο, υπηρεσίες που μέχρι σήμερα στεγάζονταν –δωρεάν- σε δημόσια κτήρια. Έλεος. Από τη δημοτική πλειοψηφία μας δικαιολογήθηκαν ότι μεταφέρουν στο νοικιασμένο κτήριο του ΟΤΕ και υπηρεσίες που στεγάζονταν σε άλλα ενοικιαζόμενα κτήρια. Αρνήθηκαν όμως να μας κάνουν έναν πρόχειρο ισολογισμό, δηλαδή τόσα δίνω στον ΟΤΕ της Ντόιτσε Τέλεκομ, (8.000 € το μήνα) τόσα γλυτώνω από άλλα ενοίκια (;) άρα κερδίζω ή χάνω. Εμείς έχουμε υπομονή. Ο κόσμος όμως που εξαθλιώνεται και βλέπει κυβερνητικούς δημάρχους να σκορπάνε λεφτά στον Φούχτελ δεν νομίζουμε ότι θα περιμένουν πολύ, όσο κι αν οι δημοτικές εκλογές αναβάλλονται για τον Οκτώβριο του 2015, χαρίζοντας ενάμιση χρόνο στους εκλεγμένους του ΠΑΣΟΚ που δεν προβλέπεται φυσικά να ανανεώσουν τη θητεία τους..

ilioupolitoday.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.