Η πίτα του Ναυτικού Ομίλου Ηλιούπολης




Σε μια λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης τη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:30, με τη συμμέτοχη παιδιών και γονιών, επισήμων του Δήμου Ηλιούπολης και μελών του Δ.Σ. του Ν.Ο.Η., ο Ναυτικός όμιλος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες για τις διακρίσεις τους στο Χειμερινό και Θερινό πρωτάθλημα 2012.

Ο Πρόεδρος στο σύντομο λόγο του αναφέρθηκε στα Δέκα τέσσερα δημιουργικά χρόνια του Ναυτικού Ομίλου, στις επιτυχίες που επιτυγχάνονται κάθε χρόνο και στην ακατάπαυστη προσπάθεια αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς του Ομίλου με επίκεντρο πάντα το παιδί. Στην προσπάθεια αυτή κάλεσε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΟΔΗΛ για περαιτέρω στήριξη του έργου του Ναυτικού Ομίλου τόσο σε οικονομικό όσο και λειτουργικό επίπεδο.
Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε διασκεδαστικό πρόγραμμα με κλόουν για τα παιδιά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: η αντιδήμαρχος παιδείας Μαρκουλάκη Αικατερίνη, ο αντιδήμαρχος πόλης και ποιότητας ζωής κος Καλαρρύτης Χρήστος, , ο τ. δήμαρχος κος Αναγνώστου Ιωάννης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κος Γιαννόπουλος Θέμης, ο αντιπρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ κος Πανταζοπουλος Ηλίας, ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ κος Πανταζόπουλος Δημήτρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Ανδρουλάκη – Λιάπη Μαρίκα, κος Ευσταθίου Αναστάσιος και ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ηλιούπολης

Πρόεδρος: Παντελόπουλος Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Βιτάλης Γεώργιος

Γενική Γραμματέας: Βιτάλη Μαρία

Ταμίας: Κατσαδήμα Αγγελική

Έφορος Αθλημάτων: Αυγοπούλου Γεωργία

Α Μέλος: Καποκάκης Κωνσταντίνος

Β Μέλος: Κούκη Βασιλική

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.