Ηλιούπολη – επιστροφή στις νίκες για τα κορίτσια του Volley




Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση η ομάδα του Γ.Σ.Η επιβλήθηκε με σκορ 3-0 Σετ ( 25-15 , 26-24 , 25-18 ) επί του Α.Σ Νηρέα Χίου σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Α κλειστό Γυμναστήριο της πόλης για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας . Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και αποδίδοντας σπουδαίο Βόλλευ επικράτησε πολύ εύκολα στο πρώτο Σετ. Στη συνέχεια η ομάδα της Χίου αντέδρασε πιέζοντας για την ισοφάριση ,όμως τα κορίτσια του Γ.Σ.Η ήταν πιο ψύχραιμα στους κρίσιμους πόντους και επικράτησαν έστω και δύσκολα.

Το τρίτο και τελευταίο Σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος της , η ομάδα μας έφθασε εύκολα και δίκαια στην τελική επικράτηση.Αυτή ήταν η 8η νίκη της ομάδας μας σε 12 αγώνες (κάθε ομάδα έχει 1 αγωνιστική ρεπό σε κάθε γύρο) , που την διατηρεί στην 4η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς ,4 λίγότερους από τον πρωτοπόρο Πανναξιακό που προηγείται με 28 και ακολουθείται από τον Ηλυσιακό πού έχει 27 και τον ΖΑΟΝ με 25.Την ομάδα μας ακολουθούν στην 5η θέση η Ενωση Βύρωνα με 22 βαθμούς , στην 6η θέση ο Πανιώνιος με 15 , ενώ οι επόμενες τρείς ομάδες (Α.Σ Νηρέας με 7 β , Γ.Σ Λαμίας με 5 β και Α.Σ.Ακρίτας με 4β) μάχονται για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στον υποβιβασμό ενώ απομένουν 5 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με την ομάδα μας να έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική .
Για την ομάδα του Γ.Σ.Η αγωνίσθηκαν οι αθλήτριες : Μπόκα Γωγώ , Μέξη Αμαλία , Μαρκοπούλου Νατάσα , Ξένου Σίσσυ , Χανδρή Ιουλία , Κούρδογλου Μάρθα , Βατουσιάδη Αναστασία , Τσαγκογέωργα Δήμητρα , Μπατσομήτρου Ευγενία , Πανταζοπούλου Σύλια. Προπονήτρια : Δήμητρα Λυκογιάννη.

(cityofilioupolis.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.