Κάλεσμα της Επιτροπής Ανέργων Νέας Σμύρνης




Κάλεσμα της Επιτροπής Ανέργων Νέας Σμύρνης

 

ΜΑΖΙΚΑ ΚΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΒΡΟΥΤΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6.30μμ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠ. ΕΙΡΗΝΗΣ, ΟΜΗΡΕΙΟΥ 4.

 

Η Επιτροπή Ανέργων Νέας Σμύρνης καταγγέλλει για άλλη μια φορά τη θέση του υπουργού εργοδοσίας Βρούτση ότι δεν υπάρχει λόγος να χορηγείται το επίδομα ανεργίας γιατί οι άνεργοι πρέπει να μάθουν να εργάζονται –επομένως θα δώσει ξανά ζεστό χρήμα στους κηφήνες του μεγάλου κεφαλαίου. Πρόκειται για προκλητική δήλωση που αποδεικνύει ακόμα μία φορά ότι η κυβέρνηση προ-κειμένου να υπηρετήσει τα συμφέροντα των μονοπωλίων είναι διατεθειμένη να εξαθλιώσει κάθε λαϊκή οικογένεια.

Ο ίδιος υπουργός που στρώνει κόκκινα χάλια για να υποδεχθεί τους εκπροσώπους των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων και με μεγάλη προθυμία υλοποιεί τα αντιλαϊκά τους σχέδια, είναι αυτός που προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον εργαζόμενο λαό, στέλνοντας στην αστική δικαιοσύνη τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Να ξεκαθαρίσουμε:  Δεν πρόκειται ούτε για κακούς ανθρώπους, ούτε για ανίκανη κυβέρνηση, όπως διατυμπανίζουν πολιτικές δυνάμεις που «διασφαλίζουν» καλύτερο μείγμα διαχείρισης, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους. Πρόκειται για εκπροσώπους μιας χούφτας πλουτοκρατών, της αστικής τάξης. Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και δεν διστάζουν να ισοπεδώσουν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για να διαφυλάξουν τα κέρδη των αφεντικών τους.

Η επίθεση των μονοπωλίων απέναντι στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες είναι ενιαία. Η μοναδική απάντηση που πρέπει να δώσει ο λαός είναι ο οργανωμένος και συντονισμένος αγώνας στο πλευρό του ταξικού συνδικαλιστικού κι-νήματος. Το δυνάμωμα της πάλης των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς και στη γειτονιά.  Η ισχυροποίηση της λαϊκής συμμαχίας με στόχο την ανατροπή της δικτατορίας των μονοπωλίων.

Η Επιτροπή ανέργων Νέας Σμύρνης καλεί όλους τους άνεργους, ημιάνεργους, ημιαπασχολούμενους στη συνεδρίασή της που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Φλεβάρη στις 18:30 στο χώρο της Επιτροπής Ειρήνης (Ομηρείου 4).

(e-epikaira.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.