Ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης «παγώνει» τα δημοτικά τέλη για το 2013




Δελτίο Τύπου:

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, όσον αφορά τόσο τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης, όσο και την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών αλλά και των επιχειρήσεων, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης αποφάσισε να μην αυξήσει το 2013 τα ανταποδοτικά τέλη που πληρώνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αλλά να τα διατηρήσει στο ύψος που ίσχυε και το 2012.
Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, κ. Σπύρος Πανάς, επισήμανε:
«Η απόφαση να διατηρήσουμε στο ίδιο ύψος με την προηγούμενη χρονιά τα ανταποδοτικά τέλη και για το 2013, υπηρετεί τρεις στόχους:
• Ο πρώτος στόχος είναι να μην προσθέσουμε «νέα βάρη» στις οικογένειες του Δήμου μας, οι οποίες ήδη βλέπουν να δοκιμάζονται οι αντοχές τους από την κρίση και την γενικότερη αύξηση της φορολογίας.
• Ο δεύτερος στόχος είναι να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις του Δήμου και την τοπική μας απασχόληση, απαλλάσσοντάς τις από νέες επιβαρύνσεις, προκειμένου να εξακολουθήσουν να λειτουργούν στο προάστιό μας.
• Ο τρίτος στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, αφού τα χρήματα που εισπράττουμε από τα ανταποδοτικά τέλη αποτελούν μια από τις κύριες πηγές εσόδων μας.
Με τα χρήματα αυτά θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που ως Δήμος παρέχουμε, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε και στο μέλλον την ποιότητα ζωής που μας αξίζει, ζώντας σε ένα προάστιο που ξεχωρίζει».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.