Πικετοφορία στην Ηλιούπολη




Κινητοποίηση ενόψει της γενικής απεργίας της 20ης Φεβρουαρίου, πραγματοποίησε η Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου.

Δεκάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, επαγγελματίες αλλά και η νεολαία της πόλης συμμετείχαν σε πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό για την απεργία στους συνδημότες μας στη λαϊκή αγορά. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε πορεία από την πλατεία Σικελιανού μέχρι το Νησάκι, καλώντας τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους στα εμπορικά καταστήματα αλλά και πολίτες που πραγματοποιούσαν τις αγορές τους, να αντισταθούν στην αντιλαϊκή πολιτική, να απεργήσουν στις 20 Φεβρουαρίου και να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Τετάρτη στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ομονοίας.

Καταγγέλοντας “τη βάρβαρη, αντιλαϊκή πολιτική που πλήττει τις εργατικές λαϊκές οικογένειες”, η Λαϊκή Επιτροπή, κάλεσε το λαό της Ηλιούπολης σε “οργανωμένο καθημερινό αγώνα με στόχο να ληφθούν μέτρα άμεσης ανακούφισης, αλλά και συγκέντρωσης δυνάμεων προετοιμασίας της πάλης, μέσα από την συσπείρωση στα κλαδικά σωματεία και την Λαϊκή Επιτροπή, με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής”.

(neatisilioupolis.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.