Ποιος γνωστός επιχειρηματίας ονειρεύεται να γίνει δήμαρχος στα 3Β;




Με αφορμή την αναστάτωση που δημιουργήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα για την εκλογή του Προέδρου και τις συζητήσεις για το μέλλον της Δημοτικής Αρχής, άρχισαν να αποκαλύπτονται οι προθέσεις των υφιστάμενων δημοτικών συμβούλων σχετικά με τις δημοτικές εκλογές του 2014. Εκτός από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους δε, νέα πρόσωπα που δεν έχουν “φθαρεί” από τα έως σήμερα τοπικά πολιτικά δρώμενα εκφράζουν ενδιαφέρον για την ανάληψη πολιτικών καθηκόντων στο Δήμο.

Μεταξύ αυτών και γνωστός επιχειρηματίας των νοτίων προαστίων. Για την ακρίβεια, ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων τόσο στην ενότητα της Βούλας αλλά και της Βάρης, τον τελευταίο καιρό επικοινωνεί με δημοτικους συμβουλους, με πολλους υποψηφιους των προηγουμενων δημοτικων εκλογών που δεν εκλέχθηκαν αλλα και με δημοτες που ασχολούνται με τα κοινά της περιοχής. Πραγματοποιώντας τη δική του έρευνα, έχει αρχίσει να χτίζει το προφίλ της νέας του πολιτικής ομάδας η οποία φαίνεται να έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή σε θέσεις – κλειδιά γνωστών στα κοινά προσώπων από την ενότητα της Βάρης και της Βούλας.

Εντος των επόμενων ημερών θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση αφού και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο, δε διεψευσε την πρόθεση του να ηγηθεί ή / και να συντονίσει μια ισχυρή όπως υποστηρίζει ομάδα για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Φυσικά δεν είναι ο μόνος.

Στον ίδιο ρυθμό φαίνεται ότι κινείται και ο συνδυασμός της συμπολίτευσης…τουλάχιστον από τις υιοθετούμενες προσπάθειες ενίσχυσης της επικοινωνίας με τους δημότες που θεσπίζει ο συνδυασμός. Χαρακτηριστικά, αναφέρουμε τον προγραμματισμό εβδομαδιαίας λειτουργίας των γραφείων του συνδυασμού για επικοινωνία με τους εκπροσώπους των τοπικών συλλόγων αλλά και με τους ίδιους τους δημότες. Ωστόσο, ο νυν Δήμαρχος κ. Πανάς αλλά και τα μέλη της συμπολίτευσης δε φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους ακόμη..

Κινητικότητα όμως παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες, μάλιστα κάθε Κυριακή πρωί και σε γνωστή καφετέρια της Βάρκιζας!

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τους ίδιους τους συμμετέχοντες, στις συζητήσεις παρευρίσκονται μη εκλεγμένοι απ’όλους τους υφιστάμενους συνδυασμούς κατόπιν συγκεκριμένης πρόσκλησης και μοιράζονται τις σκέψεις τους για το μέλλον της περιοχής, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη δυσαρέσκεια τους για την έως τώρα δράση της συμπολίτευσης αλλα και της αντιπολίτευσης.

Όλες αυτές οι διεργασίες προυποθέτουν την ύπαρξη ενος ίσχυρου πολιτικού προσώπου, που θα ηγηθεί των πρωτοβουλιών αυτών. Όλα όμως δείχνουν ότι το πολιτικό αυτό πρόσωπο δεν έχει ακόμη βρεθεί. Φήμες, άλλωστε, που ήθελαν τον γνωστό πολιτικό και πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ κ. Τσοβόλα να εμπλέκεται στα σχήματα αυτά, διαψεύδονται σε σχετική επικοινωνία μας από το οικείο περιβάλλον του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι δημοτικές εκλογές απέχουν ακόμη πολύ και αναμένονται αρκετές ανατροπές τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Οι υφιστάμενοι συνδυασμοί έχουν στην πλειοψηφία τους, με το δικό τους τρόπο ο καθένας, διαψεύσει τις προσδοκίες των δημοτών που τους εμπιστεύθηκαν στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και η όποια νέα υποψηφιότητα θα αντιμετωπισθεί με ιδιαίτερη δυσπιστία αλλά και αμφισβήτηση.

(alkyonida-news.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.