Πόλο: πρωταθλητές χειμώνα οι «ερυθρόλευκοι» 21-2 την Ηλιούπολη!




Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κατέκτησε ο Ολυμπιακός, μετά την εντυπωσιακή νίκη του, 21-2 επί του Γ.Σ.Ηλιούπολης στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους και με τα εννέα γκολ του Γιάννη Φουντούλη, διατήρησαν το απόλυτο των νικών.
Σε τροχιά ευρώπης ο ΠΑΟΚ, που νίκησε τον τυπικά γηπεδούχο Ν.Ο. Χανίων με 10-6 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Ο «δικέφαλος του Βορρά» σταμάτησε το νικηφόρο σερί των Κρητικών και εδραιώθηκε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ με 22 βαθμούς. Στα υπόλοιπα ματς, ξεχώρισε η εντυπωσιακή νίκη της Βουλιαγμένης που επιβλήθηκε με 20-5 επί του Π.Φαλήρου. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 7-8, Ν.Ο. Πατρών – ΝΑΟ Κέρκυρας 7-10, Αργοστόλι – Ν.Ο. Χίου 9-7.

Στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, ο Ολυμπιακός έκανε το πέντε στα πέντε, καθώς επιβλήθηκε με 11-2 του Εθνικού Πειραιά, στο τοπικό ντέρμπι. Ετσι, οι «ερυθρόλευκες» παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης με 15 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους τον Εθνικό με 6 βαθμούς. Στο κολυμβητήριο του Λαιμού, η ομάδα της Βουλιαγμένης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με ευκολία του Ν.Ο. Ρεθύμνου με 22-5. Πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Κώστα Δήμου αναδείχθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη με 8 γκολ και την ακολούθησε η Αντιγόνη Ρουμπέση που σκόραρε 4 φορές. Στα υπόλοιπα ματς, είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Τρίτων – Ν.Ε. Πατρών 25-2, Ηρακλής – Νηρέας 14-4.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.