Σύννεφα στη διοίκηση του δήμου Αλίμου




Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 28/01 συζητείτο το θέμα της επιλογής μελών για το Διοικητικό συμβούλιο του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου.

Στην πρότασή του ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας, πρότεινε και την έως τώρα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Σοφία Κωσταμπάρη.

Έκπληκτο το Δημοτικό Συμβούλιο άκουσε τον κ. Κονδύλη να διατυπώνει επιφυλάξεις βασισμένες σε σοβαρούς υπαινιγμούς για την θητεία της κ. Κωσταμπάρη ως προέδρου του Πολιτιστικού την διετία 2007-2008.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δεν δόθηκαν ποτέ εξηγήσεις στα ερωτήματα που έθεσε η Αντιπολίτευση σχετικά με τις χορηγίες και τις δαπάνες εκδηλώσεων του Πολιτιστικού στο λόφο Πανί για τις οποίες δαπανήθηκε ποσό άνω των 130.000€.
Τις ίδιες επιφυλάξεις ακολούθως διατύπωσε ο αρχηγός της μειοψηφίας Νίκος Τσαμπαρλής, αφού άλλωστε αυτός είχε θέσει αρχικά το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς ποτέ να πάρει απάντηση.
Η αντίδραση στην θέση του κ. Κονδύλη δεν προήλθε από τον Δήμαρχο, ο οποίος αιφνιδιάστηκε και παρακολουθούσε αμήχανα τον κ. Κονδύλη στην τοποθέτησή του.
Η αντίδραση προήλθε από τον κ, Δουρίδα, ο οποίος υπενθύμισε στον κ. Κονδύλη ότι σε αντίθεση με τον κ. Τσαμπαρλή, ο κ. Κονδύλης ήταν με την κ. Κωσταμπάρη στον ίδιο συνδυασμό την προηγούμενη τετραετία, συμμετείχαν με τον ίδιο συνδυασμό στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ενώ εκλέχτηκε από την παράταξή τους πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου τα έτη 2011-2012. Ρώτησε τελειώνοντας γιατί τώρα θυμήθηκε και αποφάσισε να διατυπώσει επιφυλάξεις.
Ο κ. Κονδύλης απέφυγε να δώσει σαφείς απαντήσει και το επεισόδιο έληξε με την ομόφωνη έγκριση της σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου και με την συμμετοχή της κ. Κωσταμπάρη, αφού προηγήθηκε η εντολή του Δημάρχου προς το νέο Πρόεδρο όπως προχωρήσει στην άμεση διερεύνηση και παροχή εξηγήσεων σχετικά με τις αναφερόμενες χορηγίες.
Μετά το Δημοτικό Συμβούλιο στα πηγαδάκια των συμβούλων το θέμα συζητήθηκε αρκετά, ακούστηκαν διάφορες απόψεις για την σκοπιμότητα της επίθεσης του κ. Κονδύλη και το μόνο βέβαιο είναι ότι η τελευταία διετία της Διοίκησης δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς.

(alimos.com)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.