Στη γειτονιά του Αγίου Σπυρίδωνα




Αγ. Σπυρίδων 007

 

Η γειτονιά του Άγιου Σπυρίδωνα και με πρωτοβουλία του ομώνυμου Συλλόγου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Στο γνωστό και  της επί της οδού Ελευθερωτών 12, μουσικό μαγαζί της συνοικίας ,ΝΤΟ ΜΙΝΟΡΕ , πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή των μελών- φίλων και γειτόνων.

 

 

 

 

Αγ. Σπυρίδων 004

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπήλιος Διαβολίτσης αφού πρώτα καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και κατόπιν έκανε  τις απαραίτητες ευχές και αναφορές στην δράση καθώς και τα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου.

Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή, το κλίμα και η διάθεση σε υψηλό επίπεδο, ομοίως και το γεύμα που προσφέρθηκε στους καλεσμένους. Δεν έλειψαν φυσικά οι χοροί με πρωταγωνιστές τους γνωστούς “επώνυμους” χορευταράδες. Σημειώνουμε την πολύ καλή οργάνωση καθώς  και την άριστη φιλοξενία από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Συλλόγου.

 

 

 

Αγ. Σπυρίδων 002Το IMAGINISTES RADIO, ως κατοικοεδρεύον στην περιοχή, παρευρεύθη, ως ώφειλε, με ισχυρή αντιπροσωπεία    και τίμησε με την παρουσία του, τον Σύλλογο.

Σημειώνουμε επίσης την παρουσίαση και εμφάνιση του πρώτου τεύχους του τοπικού εντύπου +ΟΙΚΙΑ που εκδίδεται με ευθύνη του Συλλόγου και στο οποίο ευχόμαστε καλη επιτυχία και μακροημέρευση.

 

 

 

Αγ. Σπυρίδων 009

(imaginistes.com)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Στη γειτονιά του Αγίου Σπυρίδωνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.