Tι λέει ο εργαζόμενος του δήμου που διώκεται επειδή “απελευθέρωσε” την παραλία του Αγίου Κοσμά




Ο εργαζόμενος του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης Μιλτιάδης Ευσταθιάδης που αντιμετωπίζει άδικες διώξεις για τη συμμετοχή του στην απελευθέρωση και τη λειτουργία της πλαζ του Ελληνικού από το Δήμο και τους πολίτες της περιοχής, ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονται την παραλία της περιοχής, τέθηκε σε «αυτοδίκαιη αργία» από τη δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ 224/Α/12-11-2012 με αντικείμενο τα μέτρα εφαρμογής του μνημονίου 3 και του μεσοπρόθεσμου 2013-2016.

Σήμερα 8/2/2013 συζητήθηκε η υπόθεση της δίωξης κατά του εργαζόμενου στον Άρειο Πάγο.

Δείτε τι δήλωσε στην εκπομπή της “Επικοινωνίας” και της διαδημοτικής εφημερίδας “Νότια Προάστια”, “Υπάρχει Λύση;” ο Μιλτιάδης Ευσταθιάδης:
http://www.youtube.com/watch?v=AIGgMnnQRMc

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, η ΑΔΕΔΥ, το Ε.Κ.Α., η ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας, σωματεία, πολιτικά κόμματα και άλλοι φορείς εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον εργαζόμενο και ζητούν:

  • Να σταματήσει η άδικη δίωξη σε βάρος του και να ακυρωθεί η αργία που του έχει επιβληθεί και τον εξοντώνει.
  • Να αποσυρθεί άμεσα ως απαράδεκτη η πράξη ΝΠ που δεν έρχεται να εξυγιάνει τη δημόσια διοίκηση αλλά να καθυποτάξει τους εργαζόμενους, να χτυπήσει τη συνδικαλιστική και πολιτική δράση.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον αδίκως διωκόμενο συμπολίτη μας,άλλαξε εκτάκτως την προγραμματισμένη προβολή της Παρασκευής 8/2/13.

Αφορμή για την έκτακτη αυτή αλλαγή  αποτέλεσε η άδικη δίωξη σε βάρος του συμπολίτη μας εργαζόμενου στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Το ιστορικό της δίωξης έδωσε προλογίζοντας την ταινία, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης.

Δείτε τι είπε ο Δήμαρχος:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pbxYO-gURHk

(epikoinonia-arg.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.