Βυθίστηκε σκάφος στην 3η μαρίνα Γλυφάδας




Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής και έγινε αντιληπτό από το φύλακα της μαρίνας, ο οποίος  και ειδοποίησε άμεσα τον π. Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο για τις μαρίνες κ. Δημήτρη Βίγλα.

Σε ελάχιστο χρόνο ο κ. Βίγλας κατέφτασε στο χώρο που έγινε το συμβάν και κινητοποίησε άμεσα τους άλλους φύλακες, το λιμενικό, την πυροσβεστική και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο που είναι και υπεύθυνος για την αντιρυπαντική προστασία κ. Δημήτρη Τσαμπήρα.

Από τις πρώτες ενέργειες ήταν και το δίχτυ προστασίας που τοποθετήθηκε γύρω από το μισοβουλιαγμένο σκάφος υπό του φόβου της διαρροής καυσίμων.

Η πυροσβεστική αδυνατούσε να το σηκώσει και το λιμενικό δήλωσε αναρμόδιο για τη σωτηρία του σκάφους.

Οι δύο αντιδήμαρχοι κ.κ. Τσαμπήρας και Βίγλας μαζί με μερικούς υπαλλήλους που επιστρατεύτηκαν γι αυτό το σκοπό, προσπάθησαν να διαφυλάξουν τα γύρω σκάφη και να περιορίσουν τη ζημιά.

Σημειώνουμε οτι το σκάφος ήταν παλιό, εγκαταλελειμμένο προ ετών και αποτελούσε πηγή κινδύνου. Από τους περιοίκους σκαφάτους μάθαμε οτι το συγκεκριμένο ήταν ιδιοκτησίας Πιερίδη ο οποίος δεν είναι πλέον στην Ελλάδα και είναι γνωστή η ιστορία πτώχευσης του πρώην πάμπλουτου Κύπριου.

Έως αργά το βράδυ οι κ.κ. Τσαμπήρας και Βίγλας παρέμειναν στο χώρο προσπαθώντας να μειώσουν τη καταστροφή.

(notia-press.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.