Βράβευση του π. Αντώνιου Χρήστου από τον Όμιλο «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας»




Ο Όμιλος «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας» (http://www.nhof.eu/arxes.php) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2001 και αριθμεί αρκετά παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα έχει 714 εγγεγραμμένα μέλη και 2000 περίπου φίλους σε όλη την Ελλάδα κυρίως από νέους ανθρώπους. Στα 13 χρόνια λειτουργίας του, έχει δείξει πλούσια δράση σε τομείς όπως : της φιλανθρωπίας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και του αθλητισμού, σε τοπικό επίπεδο στην Αττική αλλά πανελλήνια δράση. Ο πρόεδρος κ. Δρίτσας και το διοικητικού συμβούλιο έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώρισή της τοπικής μας κοινωνίας.

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 όπως κάθε χρόνο , ο όμιλος έκοψε την Βασιλόπιτά του. Στην αρχή της Εκδηλώσεως υπήρχε η εισαγωγική ομιλία του Προέδρου κάνοντας ένα απολογισμό για τις δράσεις του ομίλου για το παρελθόν έτος 2012 και τον προγραμματισμό και τους στόχους του 2013.

Στη συνέχεια ακολούθησε Μουσικό πρόγραμμα με μουσική δωματίου.

Μετά ακολούθησαν οι βραβεύσεις του Ομίλου σε προσωπικότητες . Ανάμεσα στις προσωπικότητες που τιμήθηκαν φέτος ήταν και ο γράφων (π. Αντώνιος Χρήστου) και το βραβείο είχαμε την τιμή να μας αποδώσει ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Σπυράγγελος Πανάς.


Στο τέλος ευλογήσαμε τη βασιλόπιτα και μοιράστηκαν τα κομμάτια σε όλους.

Ένα βραβείο δεν είναι αυτοσκοπός, ούτε σημαίνει κάτι . Αλλά τουλάχιστον είναι ένα κίνητρο για να συνεχίσεις με περισσότερο ζήλο μα διαχειρίζεσαι τα τάλαντα που σου εμπιστεύτηκε ο Θεός. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για την πρώτη τιμητική διάκριση που είχα μέχρι σήμερα, ως κληρικός, τον Πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο, τους Τομεάρχες και τα μέλη του Ομίλου Νέοι Ορίζοντες Φιλίες για την ευγενική τους χειρονομία να με τιμήσουν ! Ο Θεός να τους έχει καλά!!

Όπως είπαμε κατά τη βράβευση μεταξύ άλλων : «Όταν αναπνέεις κανείς δεν σου λέει ευχαριστώ, γιατί αν δεν αναπνεύσεις θα πεθάνεις. Αυτή είναι και η ζωή του κληρικού, μία συνεχής προσφορά την οποία έτσι ζούμε και υπάρχουμε, χωρίς να περιμένουμε βραβείο ή ευχαριστώ από κανέναν, παρά από τον Θεός μας, να μας χαρίσει την Βασιλεία των Ουρανών.Μακάρι να μπορούσαμε να σπάσουμε το βραβείο σε πολλά κομματάκια θα ήταν να σας το αντιπροσφέρω σε όλους εσάς (τον κόσμο που ήταν από κάτω) γιατί εσείς προσφέρετε πραγματικά και σας ευχαριστούμε.»

Ευχαριστούμε και πάλι όλους!

Με τιμή και ευγνωμοσύνη

π. Αντώνιος Χρήστου
Εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.