Απόκριες στην Ηλιούπολη για μικρούς και μεγάλους




 

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» φιλοδοξώντας να μας παρασύρει μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας, οργανώνει για μια ακόμη χρονιά εορταστικές εκδηλώσεις, γεμάτες κέφι, ρυθμό και αισιοδοξία!

Το Σάββατο, 16 Μαρτίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη υποδέχεται τους φίλους της, στον καινούριο της χώρο (Νικομάχου 18, κτίριο ΟΤΕ), για να δημιουργήσουν, με αφορμή αγαπημένα παραμύθια, εντυπωσιακά καπέλα, πρωτότυπες μάσκες, μαγικά φτερά και μινιατούρες χαρταετούς.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, διοργανώνει το Σάββατο, 16 Μαρτίου στην Πλατεία Φλέμινγκ, και την Κυριακή, 17 Μαρτίου, στην Πλατεία Ανεξαρτησίας, από τις 11:00 έως τη 13:00, αποκριάτικα πάρτυ για μικρούς και μεγάλους, με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγέρωχος».

Την Καθαρή Δευτέρα, 18 Μαρτίου, προσκαλούμε τις οικογένειες της πόλης μας, στο αναμορφωμένο Άλσος Ναυαρίνου (στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου, Μαρ. Αντύπα και Σαλαμίνος), από τις 10.30 έως τις 15.30, για να γλεντήσουμε όλοι μαζί, συντροφιά με το συγκρότημα του Θοδωρή Γεωργόπουλου και το Σύλλογο Κρητών και πολλές διασκεδαστικές δράσεις και εκπλήξεις για τους μικρότερους!

Παράλληλα, στις 12 το μεσημέρι, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης γιορτάζει τα Κούλουμα με το δικό του μοναδικό τρόπο, διοργανώνοντας παραδοσιακό γλέντι στον Προφήτη Ηλία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210-9940699

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.