Αποκριάτικο πάρτι για μικρούς και μεγάλους!




Το πάρτι όπου οι μάσκες… δεν πέφτουν!

Απόκριες με αστείρευτη όρεξη στο Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή. Μέσα από εκδηλώσεις με στολές, μουσική και πολλές εκπλήξεις το Athens Metro Mall σκορπίζει χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους σε ένα πάρτι διαρκείας όπου οι μάσκες δεν πέφτουν!

Αποκριάτικο Party
Τη Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Μαρτίου ξεφαντώνουμε στο Athens Metro Mall στο πιο ξέφρενο και ανεβαστικό latin πάρτι. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και φορέστε τις πιο κεφάτες αποκριάτικες στολές. Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε στον έντονο ρυθμό του καρναβαλιού.

Δεν θα είστε μόνοι σας… ένα γκρουπ από επαγγελματίες latin χορευτές θα δίνουν τον ρυθμό, παρελαύνοντας στους πέντε ορόφους και ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο ραντεβού και φέτος στο αποκριάτικο πάρτυ του Athens Metro Mall υπό τους κεφάτους ήχους της Latin μουσικής.

Και τα Happy Family Weekends σε αποκριάτικους ρυθμούς
Και για τους μικρούς μας φίλους τα Happy Family Weekends ντύνονται αποκριάτικα. Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου τα παιδιά φτιάχνουν μάσκες άγριων ζώων με την υποστήριξη της WWF και «φέρνουν την άνοιξη» με παιχνίδι και προσωπικές κατασκευές, ενώ στις 16 και 17 Μαρτίου δημιουργούν «μασκαρεμένες χαρτοσακούλες», παίζουν το «γαϊτανάκι», τραγουδάνε και χορεύουν στο «πολύχρωμο καρναβάλι» και κάνουν αποκριάτικη παντομίμα!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.