Αποκριάτικο πάρτυ για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Ηλιούπολης




Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων του Ειδικού Σχολείου του Δήμου μας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης και τη Β/βάθμια Σχολική Επιτροπή, αποκριάτικο πάρτυ για τους μαθητές του σχολείου.

Το Αναψυκτήριο του Άλσους Κιντής, όπου έγινε το πάρτυ την Παρασκευή 8/3/13, γέμισε ασφυκτικά με παιδιά από το Ειδικό Σχολείο, ντυμένα μασκαράδες, που χόρεψαν και διασκέδασαν μαζί με τους γονείς τους, με πηγαίο κέφι και αληθινή χαρά.
Οι γονείς των παιδιών συμμετείχαν με πραγματικό ενθουσιασμό στη διοργάνωση, προσφέροντας σπιτικούς μεζέδες, ζωντανή μουσική και την εθελοντική τους προσφορά για τη δημιουργία της κεφάτης ατμόσφαιρας, ενώ τα ποτά συνεισέφερε ο Δήμος Ηλιούπολης.
Παρόντες και πολλοί καθηγητές του Ειδικού Σχολείου, καθώς και η Διευθύντρια, κα Ντίνα Κολυζέρα, ενώ από τους δημοτικούς συμβούλους παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Διαφάνειας, κα Αικ. Μαρκουλάκη, ο Πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αλ. Κοντονίκας, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη – Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών», κα Αρ. Πίκουλα, η κα Π. Λούβαρη και ο κ. Αν. Βασιλείου.
Η γιορτή τελείωσε αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις, τα παιδιά ενθουσιασμένα και με υποσχέσεις για την επανάληψη παρόμοιων εκδηλώσεων στο άμεσο μέλλον.
11/3/13
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.